marta18691
Fanka BB :)
To po ilu minutach poszedł spac?U nas taka sama sytuacja tyle, że synek teraz po 5 h snu ani myśli o spaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To po ilu minutach poszedł spac?U nas taka sama sytuacja tyle, że synek teraz po 5 h snu ani myśli o spaniu
To ja jeszcze lepiej młody zasnął koło 22 30, ja zaraz po nim i obudził się na jedzenie dopiero po 5 pierwszy raz od ponad 9 tygodni przespałam ciągiem ponad 6 godzin jestem w takim szoku, że aż trudno uwierzyćJa poszlam spac o 22 i chyba sie wyspalam dopiero wstala mloda na jedzenie
Po godzinie xd na szczęście zasnął sam, włączyłam karuzelkę z projektorem i nawet nie musiałam go wyjmować z łóżeczkaTo po ilu minutach poszedł spac?
Noo moja tez ciągiem przespala ponas 6 hbo poszla spac przed 21. A ja jeszcze troche posiedziałam. Takze noc udana. A teraz mloda gdzies biegaTo ja jeszcze lepiej młody zasnął koło 22 30, ja zaraz po nim i obudził się na jedzenie dopiero po 5 pierwszy raz od ponad 9 tygodni przespałam ciągiem ponad 6 godzin jestem w takim szoku, że aż trudno uwierzyć
Moja zasnęła przed 21, a przebudziła się jakoś koło 3 na żarcie i już po 6 się obudziła i koniec spania, a teraz znowu śpiNoo moja tez ciągiem przespala ponas 6 hbo poszla spac przed 21. A ja jeszcze troche posiedziałam. Takze noc udana. A teraz mloda gdzies biega
Reklama?Kawa musi być i to smaczna kawa najlepiej ziarnista ja taką pijam. A przepisy na dobrą i smaczną kawe mam z Link do: Przepisy na kawę - CzasKawy.pl - Twój sklep z kawą
Update: ruszyłam go i śpi dalejMy pozdrawiamy dalej z łóżka po 5 jedzonko, potem znowu spanko do 7 i jedzonko i od 7 30 do teraz nadal spanko z mamusią na kangurka ja już się obudziłam wyspana, ale wiem że jak go ruszę to już wstanie na bank