Dobrze, ze wszystko idzie ku dobremuKolejny miesiąc w majtach jest spora poprawa, ale jeszcze musi w tym chodzić rozstaw z 14 cm, zwiększony na 16 cm
reklama
Eleganckie majciorkiKolejny miesiąc w majtach jest spora poprawa, ale jeszcze musi w tym chodzić rozstaw z 14 cm, zwiększony na 16 cm
Braliśmy żelazo Innofer baby i witaminę b6 przez 4 tyg. Później przerwa jakieś 1,5 tyg i dziś robiliśmy badania. Wyniki pewnie będę miała jutro więc zobaczymy. Ale mam nadzieję że już nie będzie musial brać tego żelaza bo masakra. U nas też były zaparcia i w ogóle nie chciał tego połykać. A czemu myślisz że jest gorzej? Powtarzaliscie badania?Kinia, jak dlugo walczycie z ta anemia? Bo u nas to samo. Od 2 tygodni zelazo bierzemy i jest gorzej a nie lepiej i do tego zaparcia. Mamy tez szczepienia odroczone.
Sylwia99
Fanka BB :)
Ojj tak, mam nadzieję, że za miesiąc już ściągniemy i będzie wolnośćDobrze, ze wszystko idzie ku dobremu
*Katarina*
Jak ty to robisz że taka wesoła cały dzień? . Moja też się uśmiecha ale to może kilka razy dziennie jak ma humor i musi być pojedzona . Jak nie śpi to w bujaczku wytrzyma z 5 minut, na macie około 20 minut, na kanapie tak pół godziny poleży ale trzeba z nią być cały czas i zagadywać ją...Hanulka od rana do wieczora zawsze uśmiechnięta wiecie co ja bym ja zjadla
Sylwia99
No nie ma co, klasa musi byćEleganckie majciorki
Sylwia99
Haha moja to samoJak ty to robisz że taka wesoła cały dzień? . Moja też się uśmiecha ale to może kilka razy dziennie jak ma humor i musi być pojedzona . Jak nie śpi to w bujaczku wytrzyma z 5 minut, na macie około 20 minut, na kanapie tak pół godziny poleży ale trzeba z nią być cały czas i zagadywać ją...
I mojaHaha moja to samo
A nie wiem wesola mi sie corka urodzila moze dlatego, zw my ciagle sie śmiejemy, nasza starsza ciagle tez sie wygłupia hania generalnie jak najedzona to szczesliwaJak ty to robisz że taka wesoła cały dzień? . Moja też się uśmiecha ale to może kilka razy dziennie jak ma humor i musi być pojedzona . Jak nie śpi to w bujaczku wytrzyma z 5 minut, na macie około 20 minut, na kanapie tak pół godziny poleży ale trzeba z nią być cały czas i zagadywać ją...
reklama
sandra0777
Tak, my mamy jeszcze zoltaczke, wiec morfologie razem z bilirubina robimy co tydzien i hemoglobina sie pogarsza. Mielismy innofer baby 2x0,5 ml i vit b, ale zmienili nam na zwykly innofer 2x0,7 ml, vit b i jeszcze lactulosum. Teraz dopiero mamy konkretne zaparcia, az mi zal maluszka.Braliśmy żelazo Innofer baby i witaminę b6 przez 4 tyg. Później przerwa jakieś 1,5 tyg i dziś robiliśmy badania. Wyniki pewnie będę miała jutro więc zobaczymy. Ale mam nadzieję że już nie będzie musial brać tego żelaza bo masakra. U nas też były zaparcia i w ogóle nie chciał tego połykać. A czemu myślisz że jest gorzej? Powtarzaliscie badania?