reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kinia, jak dlugo walczycie z ta anemia? Bo u nas to samo. Od 2 tygodni zelazo bierzemy i jest gorzej a nie lepiej i do tego zaparcia. Mamy tez szczepienia odroczone.
Braliśmy żelazo Innofer baby i witaminę b6 przez 4 tyg. Później przerwa jakieś 1,5 tyg i dziś robiliśmy badania. Wyniki pewnie będę miała jutro więc zobaczymy. Ale mam nadzieję że już nie będzie musial brać tego żelaza bo masakra. U nas też były zaparcia i w ogóle nie chciał tego połykać. A czemu myślisz że jest gorzej? Powtarzaliscie badania?

Hanulka od rana do wieczora zawsze uśmiechnięta 😁😍😍😍 wiecie co ja bym ja zjadla 😍😍
Jak ty to robisz że taka wesoła cały dzień? ☺️. Moja też się uśmiecha ale to może kilka razy dziennie jak ma humor i musi być pojedzona 😁. Jak nie śpi to w bujaczku wytrzyma z 5 minut, na macie około 20 minut, na kanapie tak pół godziny poleży ale trzeba z nią być cały czas i zagadywać ją...

Jak ty to robisz że taka wesoła cały dzień? ☺️. Moja też się uśmiecha ale to może kilka razy dziennie jak ma humor i musi być pojedzona 😁. Jak nie śpi to w bujaczku wytrzyma z 5 minut, na macie około 20 minut, na kanapie tak pół godziny poleży ale trzeba z nią być cały czas i zagadywać ją...
Haha moja to samo 🙈

A nie wiem wesola mi sie corka urodzila 😂moze dlatego, zw my ciagle sie śmiejemy, nasza starsza ciagle tez sie wygłupia 😂 hania generalnie jak najedzona to szczesliwa 😁

reklama
Braliśmy żelazo Innofer baby i witaminę b6 przez 4 tyg. Później przerwa jakieś 1,5 tyg i dziś robiliśmy badania. Wyniki pewnie będę miała jutro więc zobaczymy. Ale mam nadzieję że już nie będzie musial brać tego żelaza bo masakra. U nas też były zaparcia i w ogóle nie chciał tego połykać. A czemu myślisz że jest gorzej? Powtarzaliscie badania?
Tak, my mamy jeszcze zoltaczke, wiec morfologie razem z bilirubina robimy co tydzien i hemoglobina sie pogarsza. Mielismy innofer baby 2x0,5 ml i vit b, ale zmienili nam na zwykly innofer 2x0,7 ml, vit b i jeszcze lactulosum. Teraz dopiero mamy konkretne zaparcia, az mi zal maluszka.

Do góry