Jakbym widziala moją. Pcha rece w oczy i do buziHej dziewczyny - moja mala ostatnio dosc czesto ociera sobie lapkami oczy, ewidentnie cos ja tam „gniecie”, zaczela sie tez slinic mocno ale to chyba za wczesnie na zabkowanie jeszcze dr google mi podpowiada zapalenie spojowek.
czy ktores z Waszych dzieciaczkow tez ma cos takiego?
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
U nas to samo. Czasami wygląda jakby chciał sobie te oczy wydłubać do buzi wkłada wszystkie palce naraz czasami, piąstki tez mu się zdarza i właśnie ślini się przy tym mocno.Hej dziewczyny - moja mala ostatnio dosc czesto ociera sobie lapkami oczy, ewidentnie cos ja tam „gniecie”, zaczela sie tez slinic mocno ale to chyba za wczesnie na zabkowanie jeszcze dr google mi podpowiada zapalenie spojowek.
czy ktores z Waszych dzieciaczkow tez ma cos takiego?
Sylwia99
Hehe u mnie piąstki pcha albo kciukaU mnie przestala akceptować smoka a zaczęła ssac palec. I co najlepsze to nie kciuka a wskazujący;D komicznie to wygląda
U nas to samo z rączkami, wkładanie do oczu i ssanie kciuka I to do tego stopnia że całkowicie odrzucił smoczka My jutro mamy badania z krwi czy jeszcze go trzyma anemia bo jeśli tak to dalej będziemy brać żelazo No i martwię się skąd będą pobierać krew, mam nadzieję że nie z główki
zgredzus
Myśl o swoich planach przy dziecku [emoji23][emoji23][emoji23] Zawsze zrobi na przekór [emoji1787]
Miałam dzisiaj misję żeby położyć się maksymalnie godzinę po mlodym i jak normalnie chodzi spać między 20 a 21 to na razie nie widać końca dzisiejszego dnia [emoji85][emoji23][emoji24]
Mam wrażenie że mój synek tak od 3 dni bardzo dużo śpi, noce przesypia całe z pobudkami na jedzenie i to tak że czasami koło 10 dopiero ma taką większą pobudkę. Wtedy go przebieram i robię poranną toaletę i znowu idzie spać. Dopiero od 16-17 jest aktywny tak do 20 wtedy mamy kąpiel i po kąpieli znów śpi. Martwi mnie że coś mu może dolegać i oczywiście doszukuje się różnych rzeczy. Ale jutro mamy badania więc jak już będą wyniki to się okaże czy wszystko jest w porządku.
Ja poszlam spac o 22 i chyba sie wyspalam dopiero wstala mloda na jedzenieMiałam dzisiaj misję żeby położyć się maksymalnie godzinę po mlodym i jak normalnie chodzi spać między 20 a 21 to na razie nie widać końca dzisiejszego dnia
reklama
Karolina9933
U nas taka sama sytuacja tyle, że synek teraz po 5 h snu ani myśli o spaniu