marta18691
Fanka BB :)
No to dobrzePo godzinie xd na szczęście zasnął sam, włączyłam karuzelkę z projektorem i nawet nie musiałam go wyjmować z łóżeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dobrzePo godzinie xd na szczęście zasnął sam, włączyłam karuzelkę z projektorem i nawet nie musiałam go wyjmować z łóżeczka
No to super ja robie teraz dziennie 5km spacerku ❤do przedszkola z 3dzieci chodzic caly tydzien masakra po drodze jeszcze zakupy spowrotemMy juz wracamy z rynku 4 km spacerku zaliczone. Zaraz wstawie obiadek i umyje jedno okno
To moj pierwszy spacee. Dzis planuje jeszcze 2No to super ja robie teraz dziennie 5km spacerku ❤do przedszkola z 3dzieci chodzic caly tydzien masakra po drodze jeszcze zakupy spowrotem
Szalone, moja śpi od 8 a potem jedziemy do ortopedy na kontrolę a jakbym zaczęła ją ubierać teraz na dwór, to by się obudziła i jeść chciałaTo moj pierwszy spacee. Dzis planuje jeszcze 2
Kinia, jak dlugo walczycie z ta anemia? Bo u nas to samo. Od 2 tygodni zelazo bierzemy i jest gorzej a nie lepiej i do tego zaparcia. Mamy tez szczepienia odroczone.U nas to samo z rączkami, wkładanie do oczu i ssanie kciuka I to do tego stopnia że całkowicie odrzucił smoczka My jutro mamy badania z krwi czy jeszcze go trzyma anemia bo jeśli tak to dalej będziemy brać żelazo No i martwię się skąd będą pobierać krew, mam nadzieję że nie z główki
To superMy dzisiaj w trasie. Mala miala swoja pierwsza dluga podroz. Od 7.30 do 13 w aucie z przerwa na rozprostowanie kręgosłupa i nakarmiejie na parkingu ;D byla bardzo dzielna i świetnie zniosła podroz. Chyba sie zapowiada maly podrozjik ;D