reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak, ważę ją przed i po... I aż się za głowę złapałam jak się okazało ile zjada... Wcześniej było wszystko w porządku. A od jakiegoś czasu tez sie szarpie z tym cyckiem, płacze i właśnie widać efekty 😟 dlatego laktator stał się niestety moim przyjacielem. Chociaż ubolewam nad tym, bo wiem ze przez to pewnie odzwyczai się na dobre od jedzenia prosto z piersi... 🥺
sprobuj tej butelki https://allegro.pl/oferta/butelka-a...FmolvIMYD_5AA0pdew8mosRejsKQdGvkaAnY0EALw_wcB

mi kolezanka ja polecila, ona ma utrudniony mechanizm wysysania, wiec dziecko musi sie troche napracowac zeby wyssac z niej mleko. Sprawdzalam sama i rzeczywiscie jest roznica 😅 nie to co w zwyklej butli ze samo mleczko tryska.

reklama
U mnie dzis pogoda taka ze najchętniej by z lozka nie wstawał czlowiek... ponuro, zimno i cos z ciśnieniem bo glowa boli od rana... na małej tez się chyba pogoda odbila bo podsypia mi cały dzień

U mnie tez szaro buro i ponuro alw na imprezke idziemy takze trzeba bylo sie wsyzykowac 😂 czy tylko mi sie wydaje ale my chyba co weekend mamy jakies imprwzy 😂

Załączniki

• Screenshot_20210416_162029_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210416_162029_com.android.gallery3d.jpg
    242,8 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry