reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Szacun dla Was dziewczyny. Ja sie nastawialam w ciazy ze mala bedzie ulozona i będzie spala w łóżeczku od początku;D a skończyło się na tym ze vo 3h wstaje na butle i zjada od 100-150ml. Potem trzeba pobujać żeby usnela. Az wkoncu lalunia sie rozwala na mojej poduszce w łóżku bo ja lozeczko w dupe pali;D i jeszcze codziennie wieczorem jest wojna przed snem bo jest zmeczona a nie chce usnac ;p takze podziwiam ze macie takie ułożone dzieci ;D
No coś Ty, moja albo sama zaśnie, albo też noszę, aż zaśnie i odkładam i ta albo zaśnie, albo oczy otwiera, wtedy włączam jej karuzele i zasypia sama. Ale w dzień, to zazwyczaj na rączkach zasypia. W wózku śpi, trochę na mnie lub na rączkach, też czasami na łóżku razem ze mną. W nocy, a bardziej nad ranem to biorę już do nas do łóżka, żeby pospać dłużej, nie zawsze to wychodzi, ale też w łóżku u nas sama zasypia xd po zmianie czasu jej się przestawiło, wcześniej wstawalysmy po 8,a teraz koło 7 wstaje, trochę podrzemie i dzień dobry. W nocy wczesniej dłużej spała, a teraz praktycznie co 4 godz plus minus 😏 a teraz odsypia, bo w nocy po szczepieniu rozpalona była, to dałam pedicetamol, a później po ok 3 godz znowu marudna i tylko skakanie na piłce pomaga 😁

Szacun dla Was dziewczyny. Ja sie nastawialam w ciazy ze mala bedzie ulozona i będzie spala w łóżeczku od początku;D a skończyło się na tym ze vo 3h wstaje na butle i zjada od 100-150ml. Potem trzeba pobujać żeby usnela. Az wkoncu lalunia sie rozwala na mojej poduszce w łóżku bo ja lozeczko w dupe pali;D i jeszcze codziennie wieczorem jest wojna przed snem bo jest zmeczona a nie chce usnac ;p takze podziwiam ze macie takie ułożone dzieci ;D
u mnie tak samo, ciagle mówiłam ze mały bedzie spał w swoim łóżeczku a jak wróciliśmy ze szpitala to mi było ciężko wstawać z łozka po cc no to do naszego, no i tak zostało😅🙈

Niestety trafiaja sie takie dzieci co sa trudne😣

❤️

Załączniki

• IMG_20210403_201156_955.jpg
    IMG_20210403_201156_955.jpg
    288,8 KB · Wyświetleń: 90
Dziewczyny czy skora waszych dzieci tez jest taka marmurkowa ? Tzn widac na niej ewidentnie naczynia krwionośne i to dość mocno? U mnie raz skora blada ładna. A raz az czerwona a nawet bordowawa. Zastanawiam się czy to normalne czy zacząć się doszukiwać w tym jakiejś patologii.

Załączniki

• 20210403_202402.jpg
    20210403_202402.jpg
    84,3 KB · Wyświetleń: 81
  • 20210403_202341.jpg
    20210403_202341.jpg
    107,7 KB · Wyświetleń: 79
U nas jest tak jak opisujesz.Raz, ze wszystko widać i jest biały a innym razem bordowy
Dziewczyny czy skora waszych dzieci tez jest taka marmurkowa ? Tzn widac na niej ewidentnie naczynia krwionośne i to dość mocno? U mnie raz skora blada ładna. A raz az czerwona a nawet bordowawa. Zastanawiam się czy to normalne czy zacząć się doszukiwać w tym jakiejś patologii.

reklama
U nas też taka jest, chłopak kiedyś zwrócił na to uwagę, ale ja myślę, że to normalne 😉

Do góry