reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja zmieniam przed jedzeniem. Idzie spać koło 22, budzi się koło 2, potem koło 6,7 na jedzonko. A co jest najlepsze, nie wiem jak ja to zrobiłam ale nauczyłam ją że jak idziemy do sypialni to z łóżeczka już jej nie ruszam, nie noszę, ona się tam jeszcze sama kręci i zasypia, jedynie co to jej smoczek wkładam jak wypadnie. Ale śpi w dostawcę przy łóżku więc nawet wstawać nie muszę 😁
To ja karmie młoda w sypialni odkladan do łóżeczka, włączam szummisia i czekam az zaśnie 😂 i zasypia. Nie lulam ani nic. W dzień tez poprostu leży i idzie spać jak ma ochotę

To ja karmie młoda w sypialni odkladan do łóżeczka, włączam szummisia i czekam az zaśnie 😂 i zasypia. Nie lulam ani nic. W dzień tez poprostu leży i idzie spać jak ma ochotę
Moj tez dobry lezy w lozeczku i patrzy ja wczoraj szybko poszlam kapac sie w tym szpitalu i zjadlam a on dalej sobie lezy i patrzy spac mu sie nie chcialo 😂

Ja od kataru stracilam węch, nic nie czuję. Psikam perfumem i zerooo. Smak tez taki byle jaki.. Juz mi nos odpada... A na dodatek obudzilam sie z opryszczka... Takze pięknie bede wyglądać 😁

reklama
Ja zmieniam przed karmieniem, bo po jest ryk i nie chce usnac. Moj Smerfik od pierwszego dnia w domu spi w swoim pokoju w lozeczku. Pierwsze dwa tygodnie spalam z nim - ja na kanapie, a teraz on u siebie i tylko na niani go obserwuje. W nicy wkladam bez lukania i pogada sobie i usnie.

Do góry