SzaaaacunJa zmieniam przed jedzeniem. Idzie spać koło 22, budzi się koło 2, potem koło 6,7 na jedzonko. A co jest najlepsze, nie wiem jak ja to zrobiłam ale nauczyłam ją że jak idziemy do sypialni to z łóżeczka już jej nie ruszam, nie noszę, ona się tam jeszcze sama kręci i zasypia, jedynie co to jej smoczek wkładam jak wypadnie. Ale śpi w dostawcę przy łóżku więc nawet wstawać nie muszę
reklama
Ooo raju ale Ci dobrzeObudzi sie raz na karmienie, zmieniam raz, spi od 11 do 6, zmieniam o 6tej.
Szacun dla Was dziewczyny. Ja sie nastawialam w ciazy ze mala bedzie ulozona i będzie spala w łóżeczku od początku;D a skończyło się na tym ze vo 3h wstaje na butle i zjada od 100-150ml. Potem trzeba pobujać żeby usnela. Az wkoncu lalunia sie rozwala na mojej poduszce w łóżku bo ja lozeczko w dupe pali;D i jeszcze codziennie wieczorem jest wojna przed snem bo jest zmeczona a nie chce usnac ;p takze podziwiam ze macie takie ułożone dzieci ;D
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Moja nie jest ułożona Ma łóżeczko w swoim pokoiku, ma dostawę w sypialni, a ostatnio to śpimy na rozłożonej kanapie w salonie, bo tu najlepiej zasypia, a ja mam wszystko pod rękąSzacun dla Was dziewczyny. Ja sie nastawialam w ciazy ze mala bedzie ulozona i będzie spala w łóżeczku od początku;D a skończyło się na tym ze vo 3h wstaje na butle i zjada od 100-150ml. Potem trzeba pobujać żeby usnela. Az wkoncu lalunia sie rozwala na mojej poduszce w łóżku bo ja lozeczko w dupe pali;D i jeszcze codziennie wieczorem jest wojna przed snem bo jest zmeczona a nie chce usnac ;p takze podziwiam ze macie takie ułożone dzieci ;D
zgredzus
U mnie było dokładnie to samo, nawet z opryszczka i wyszedł covid. Jak szukałam w internecie czy węch przez katar, to wszędzie, że katar nie spowoduje utraty węchu do zera.
Ja od kataru stracilam węch, nic nie czuję. Psikam perfumem i zerooo. Smak tez taki byle jaki.. Juz mi nos odpada... A na dodatek obudzilam sie z opryszczka... Takze pięknie bede wyglądać [emoji16]
Mój też najbardziej lubi spać poza łóżeczkiem, ale całe szczęście w nocy jak już śpi, to odkładamy go do łóżeczka, tzn. w sumie w środku nocy to nie wiem, bo śpię jak zabita dzisiaj chłopaki mi dały pospać od północy do 9, a ja jeszcze niewyspana a w tygodniu mały nastawiony jak budzik na 7 i najpierw pielucha do zmiany, a potem do łóżeczka już się nie da odłożyć to go biorę do łóżka, ale w dzień jest ciężko, bo mało śpi, a jak już to na rękach, na spacerze, ewentualnie u nas w łóżku albo na kanapie. Teraz mamy objazd po sklepach, to śpi cały czas i nawet głodny nie jest, a już prawie 4h nie jadł
U mnie to samo. W domu nieodkladalna, ciagle na rękach lub w łóżku. Za to poza domem, dziecko wspaniale a najlepsze jak babcia pyta o wnuczke i mowie ze tylko marudzi i marudzi a ta przychodzi a dziecko sie robi wesołe i spokojneMój też najbardziej lubi spać poza łóżeczkiem, ale całe szczęście w nocy jak już śpi, to odkładamy go do łóżeczka, tzn. w sumie w środku nocy to nie wiem, bo śpię jak zabita dzisiaj chłopaki mi dały pospać od północy do 9, a ja jeszcze niewyspana a w tygodniu mały nastawiony jak budzik na 7 i najpierw pielucha do zmiany, a potem do łóżeczka już się nie da odłożyć to go biorę do łóżka, ale w dzień jest ciężko, bo mało śpi, a jak już to na rękach, na spacerze, ewentualnie u nas w łóżku albo na kanapie. Teraz mamy objazd po sklepach, to śpi cały czas i nawet głodny nie jest, a już prawie 4h nie jadł
KarolinaAnna.K
To zupełnie jak moja Narzekam, że nie da się odłożyć w dzień, a przyjechała moja mama się nią zająć pod naszą nieobecność i spala prawie cały czas samaa najlepsze jak babcia pyta o wnuczke i mowie ze tylko marudzi i marudzi a ta przychodzi a dziecko sie robi wesołe i spokojne
U mnie to samo. W domu nieodkladalna, ciagle na rękach lub w łóżku. Za to poza domem, dziecko wspaniale a najlepsze jak babcia pyta o wnuczke i mowie ze tylko marudzi i marudzi a ta przychodzi a dziecko sie robi wesołe i spokojne
To mój już się przestał ukrywać, ostatnio jak była ciocia to nawet na spacerze pierwszy raz marudził, a potem w domu dawał równo popalić i ciotka stwierdziła, że mamy przerąbane i słodki to on jest, ale jak śpi, ale babcia nie chciała wierzyćTo zupełnie jak moja Narzekam, że nie da się odłożyć w dzień, a przyjechała moja mama się nią zająć pod naszą nieobecność i spala prawie cały czas sama
reklama