reklama
A jak ci sypia?? Ja przy pierwszej corce przed karmienirm zawsze przebieralam. Pozniej musialam dlugo usypiacJa wlasnie zmieniam przed karmieniem ale mala jednak troche je w nocy i pieluchy sa pelne moze jak zacznie dluzej przesypiac to uda sie bez przewijania
Sypia ladnie, usypiam ja kolo 21 i zazwyczaj sama wtedy zasypiam Pozniej pobudka miedzy 1-2, pozniej kolo 3-4 i nastepna juz o poranku 6-7. Cwaniara zawsze budzi sie jak tylko probuje sie wymknac z lozka z rana tylko sie rusze i oczy jak 5zl zawsze mnie oszuka bo wyglada jakby spala glebokim snem
A jeszcze zabawne bo zaczela do mnie przypelzac my spimy razem w lozku i po karmieniu ja odsuwam zeby 1. umiala zasnac sama, 2. oczywiscie miec wygodne miejsce do spania a ten cwaniaczrk w nocy chyba odpycha sie rekami i przypelza do cycusia dupka za ciezka ale tlów przy mamie tu np. widac ile przepełzała mala glizda spala na kocyku
Załączniki
Aa spi z wami w lozku? ja mam dostawke w sypialni ale odłączana od łóżka zeby spala sama, bo za 3 miesiace chce ja juz przenieść do innego pokojuA jeszcze zabawne bo zaczela do mnie przypelzac my spimy razem w lozku i po karmieniu ja odsuwam zeby 1. umiala zasnac sama, 2. oczywiscie miec wygodne miejsce do spania a ten cwaniaczrk w nocy chyba odpycha sie rekami i przypelza do cycusia dupka za ciezka ale tlów przy mamie tu np. widac ile przepełzała mala glizda spala na kocyku
Nooo niestety po szpitalu w ogole nie chciala sie dac wlozyc do lozeczka, od razu byl ryk. A ze pierwsze tygodnie byly naprawde ciezkie, duzo plakala nam.. to jej odpuscilam no i teraz mam Tez mamy wlasnie dostawke superowa. Od paru dni zlspalismy jakis normalny rytm z nia wiec po swietach pewnie zaczne na nowo z lozeczkiem - jakies dobre rady???Aa spi z wami w lozku? ja mam dostawke w sypialni ale odłączana od łóżka zeby spala sama, bo za 3 miesiace chce ja juz przenieść do innego pokoju
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Moja też tak potrafi się przemieszczaćA jeszcze zabawne bo zaczela do mnie przypelzac my spimy razem w lozku i po karmieniu ja odsuwam zeby 1. umiala zasnac sama, 2. oczywiscie miec wygodne miejsce do spania a ten cwaniaczrk w nocy chyba odpycha sie rekami i przypelza do cycusia dupka za ciezka ale tlów przy mamie tu np. widac ile przepełzała mala glizda spala na kocyku
Nie jestem dobrym doradca moja 5 latka od 2 tygodni dopiero spi w swoin pokojuNooo niestety po szpitalu w ogole nie chciala sie dac wlozyc do lozeczka, od razu byl ryk. A ze pierwsze tygodnie byly naprawde ciezkie, duzo plakala nam.. to jej odpuscilam no i teraz mam Tez mamy wlasnie dostawke superowa. Od paru dni zlspalismy jakis normalny rytm z nia wiec po swietach pewnie zaczne na nowo z lozeczkiem - jakies dobre rady???
reklama
*Katarina*
Fanka BB :)
Ja zmieniam przed jedzeniem. Idzie spać koło 22, budzi się koło 2, potem koło 6,7 na jedzonko. A co jest najlepsze, nie wiem jak ja to zrobiłam ale nauczyłam ją że jak idziemy do sypialni to z łóżeczka już jej nie ruszam, nie noszę, ona się tam jeszcze sama kręci i zasypia, jedynie co to jej smoczek wkładam jak wypadnie. Ale śpi w dostawcę przy łóżku więc nawet wstawać nie muszęA dziewczyny co im dzieci tak ladnie noce przesypiaja - jak sie zmbombią to nie zmieniacie pieluchy?