reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas wczoraj poszly oba wedzidelka. Ja rzeczywiscie czuje roznice, mala duzo dluzej wysysa mleko, teraz nawet z 10min, wczesniej max 6-7 ale zazwyczaj krocej i przysypiala. Za to chyba teraz ma wiecej sily do darcia bo jak nie jest przy cycu albo nie spi to placz non stop 😐

Ostatnia edycja:
reklama
Takie nożyczki specjalne mamy z okrągłą końcówką żeby było bezpiecznie i jak śpi najlepiej przytulony do cyca podtrzymany przez poduszkę do karmienia to szybko obcinam zanim zakuma🤭
Moj zwyciezca ! 😁 dzieki zlota Kobieto - moja dziecinka w koncu ma zrobiony manicure 😁😁😁 aa, ja kupilam nozyczki bez tych zaokraglonych koncow, ale nie sa jakos dramatycznie ostre, i wydaje mi sie ze latwiej niz gdybym miala koncowki okragle :)

Dziewczyny mam pytanie czyścicie buzię w środku waszym dzieciaczkom? Chodzi mi o dziąsła i język? Jeśli tak to ile razy dziennie?

reklama
Moj synus tu najmlodszy na forum i nadal walczymy naturalnie z ta zoltaczka ktora sama ma przejsc. W srode skonczy 4 tygodnie i nadal ma zazolcone bialka w oczkach. Jutro znowu idziemy badac krew. Czy ktoras z Was tak miala? Ile to moze trwac?

Do góry