reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
ja obcinam jak spiDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe
rosenberg
Takie nożyczki specjalne mamy z okrągłą końcówką żeby było bezpiecznie i jak śpi najlepiej przytulony do cyca podtrzymany przez poduszkę do karmienia to szybko obcinam zanim zakumaDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe
marta18691
Normalnie ja mam nozyczki takie fajneDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe
Haha mojemu to nie wyciągniesz, bo jak śpi to jeszcze długo ciumka, jedynie jak skończy to sam wyrzucaI jeszcze napisała ze możliwe obnizone napiecie miesniowe. I ogolnie o smoczku zeby tylko do spania i jak zasnie wyciagac, bo za bardzo smoczek przygniata jezyczek. Oo takie wywody dostalam
Ale hm... wiadomo jakie konsekwencje moga byc?I jeszcze napisała ze możliwe obnizone napiecie miesniowe. I ogolnie o smoczku zeby tylko do spania i jak zasnie wyciagac, bo za bardzo smoczek przygniata jezyczek. Oo takie wywody dostalam
Ja pytałam położną jakiś czas temu, to najpierw mówiła, że jeszcze nie, bo są za miękkie, a chwilę później dorwała moje nożyczki do paznokci, które leżały w zasięgu jej wzroku i trochę mu podcięła ja później też trochę podcięłam mu te ostrzejsze, a dzisiaj już tymi dziecięcymi nożyczkami chciałam zrobić porządnie, ale jakoś nie umiem, bo albo za miękkie te pazurki albo nożyczki za tępe i generalnie boję się, żeby mu paluszka nie uciąćDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe
Tak podobno najlepiej albo podczas karmienia, ja tak dzisiaj robiłam, jak jest spokojnyja obcinam jak spi
Sylwia99
Jak śpi, ostatnio przysypiała i obcinałam na raty, bo się kręciła i rękę jedną mi zabierała jakoś się udajeDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe
reklama
Sylwia99
Cezary i mój codzienny outficik ostatnią koszulę mi dziś pobrudził i zostałam w "szlafmycy"