reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
ja obcinam jak spiDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe![]()

rosenberg
Takie nożyczki specjalne mamy z okrągłą końcówką żeby było bezpiecznie i jak śpi najlepiej przytulony do cyca podtrzymany przez poduszkę do karmienia to szybko obcinam zanim zakumaDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe![]()

marta18691
Normalnie ja mam nozyczki takie fajneDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe![]()

Haha mojemu to nie wyciągniesz, bo jak śpi to jeszcze długo ciumka, jedynie jak skończy to sam wyrzucaI jeszcze napisała ze możliwe obnizone napiecie miesniowe. I ogolnie o smoczku zeby tylko do spania i jak zasnie wyciagac, bo za bardzo smoczek przygniata jezyczek. Oo takie wywody dostalam![]()

Ale hm... wiadomo jakie konsekwencje moga byc?I jeszcze napisała ze możliwe obnizone napiecie miesniowe. I ogolnie o smoczku zeby tylko do spania i jak zasnie wyciagac, bo za bardzo smoczek przygniata jezyczek. Oo takie wywody dostalam![]()
Ja pytałam położną jakiś czas temu, to najpierw mówiła, że jeszcze nie, bo są za miękkie, a chwilę później dorwała moje nożyczki do paznokci, które leżały w zasięgu jej wzroku i trochę mu podcięłaDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe![]()

Tak podobno najlepiej albo podczas karmienia, ja tak dzisiaj robiłam, jak jest spokojnyja obcinam jak spi![]()

Sylwia99
Jak śpi, ostatnio przysypiała i obcinałam na raty, bo się kręciła i rękę jedną mi zabierałaDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe![]()

reklama
Sylwia99
Cezaryi mój codzienny outficik
ostatnią koszulę mi dziś pobrudził i zostałam w "szlafmycy"
![]()