reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja tez nie czyszcze. Pytalam dwoch parek - nie czyscili, nic sie dziecku nie stalo. My tez na mleku z piersi.
No mi sromatolog nawet mowila, ze to koniecznosc. Zapibiega afta i plesniawka, zmniejsza ryzyko próchnicy u dziecka, w co najważniejsze przyzwyczaja do nawyku mycia zębów. Ja z córką chodze do stomatologa, jak skonczyla 1.5 roku. Chodze raz na pol roku. Malo kto chodzi z dziecmi,, bo mają mleczaki,, a od tego wszystko sie zaczyna. Pozniejsza próchnica. Ja nie mogę patrzeć na zniszczone zęby u dzieci, uważam ze to wielkie zaniedbania rodziców... Ja swojej 5 letniej myje sama zęby, i sa biale i zdrowe. Nie zapominamy o żadnym myciu😁 takze ja polecam przecierać dziecku dziąsła, chwilke to trwa a dziecko przyzywczaja sie

Dziewczyny czy Wasze dzieci tez tak czesto szybko zasypiaja przy piersi? Moja wydziera sie za cycuszkiem po czym jak dostanie to 3minuty ssania i przysypia. Dosc czesty scenariusz. Martwi mnie ze wtedy sie nie najada i moze dlatego marudna jest w ciagu dnia. A moze to normalne 🤔

Ehh to karmienie piersia.... ciezki kunszt 🙄

Matka w ccc sobie prezent zrobiła, żeby nie było narzeczony też sobie kupił dwie pary 😁😅

Załączniki

• IMG_20210329_100255.jpg
    IMG_20210329_100255.jpg
    594,3 KB · Wyświetleń: 79
reklama
I dobrze 😁😁😁 wygodne buty do prowadzenia wózka to obowiązek 😁😂ja zamowilam 2 pary szpileczek, jedne botki, i musze adidasy ale chwile zaczekam 😂a co naklepsze szpilki nosze tylko na imprezy wiec w sumie nie wien po co mi 😁😁
I ja o szpilkach myślałam, ale po pierwsze, gdzie je założę, a po drugie nie chodzę w nich jakoś za super 🤣 wolę sandały na grubszym obcasie na lato 😅

Do góry