Noo ja w sumie tez nie wiwm po co mi dlatego szpilek nie kupuje drogich bo chodze okazjonalnie a lubie mieć sukienke zamowilam sobie i spodniczke jeansowa ciekawe tylko czy pupa sie zmiesciI ja o szpilkach myślałam, ale po pierwsze, gdzie je założę, a po drugie nie chodzę w nich jakoś za super wolę sandały na grubszym obcasie na lato
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja tez oatatnio kupilam sobie adidaskiMatka w ccc sobie prezent zrobiła, żeby nie było narzeczony też sobie kupił dwie pary
Sylwia99
O mama przyszalałaśNoo ja w sumie tez nie wiwm po co mi dlatego szpilek nie kupuje drogich bo chodze okazjonalnie a lubie mieć sukienke zamowilam sobie i spodniczke jeansowa ciekawe tylko czy pupa sie zmiesci
Sylwia99
No i superJa tez oatatnio kupilam sobie adidaski
marta18691
Szpilki wogole niw lubie i nie umiem chodzicNoo ja w sumie tez nie wiwm po co mi dlatego szpilek nie kupuje drogich bo chodze okazjonalnie a lubie mieć sukienke zamowilam sobie i spodniczke jeansowa ciekawe tylko czy pupa sie zmiesci
sandra0777
A teraz juz wszystko ok? Sama zostala zwalczona?Mysmy mieli do 6tyg zoltaczke
sandra0777
A co to za chusta? I od jakiej wagi?Gdzie jest Hania? )
sandra0777
Dzieki, ze mowisz-tez zaczniemy. Moj synek prawie 4 tygodnie i nadal poloznej nie bylo-ciagle tam dzwonie i kaza czekac, bo duzo dzieci. Chyba juz mnie cierpliwosc opuszcza i poszukam prywatnie.Wacikiem jalowym chwilke to trwa. Ja mysle, ze polozne sa starej daty i nie wiedzą ze o dziasla i jezyczek trzeba dbac, zeby zapobiegac próchnicy.
reklama
Red castle firma, alw nie pamiętam od jakiej wagi. Kupilam ja 6 lat temu prawie. Teraz sie zastanawiam czy nie wole tule, nosidlo.A co to za chusta? I od jakiej wagi?