W przyszlym tygodniu ide z Basia do logopedy, wszystko sie wypytam mowi ze będziemy obserwowac jak gluzy i gaworzy.Ale hm... wiadomo jakie konsekwencje moga byc?
reklama
Jaki słodziutki kawalerCezary i mój codzienny outficik ostatnią koszulę mi dziś pobrudził i zostałam w "szlafmycy"
Podobna do Ciebie a gdzie jej gacie na bioderka??? :?)I my dzisiaj 6 tygodni
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Chociaż smoczek problemem nie będzie, bo mój maluszek go wypluwa z obrzydzeniem błyskawicznie.I jeszcze napisała ze możliwe obnizone napiecie miesniowe. I ogolnie o smoczku zeby tylko do spania i jak zasnie wyciagac, bo za bardzo smoczek przygniata jezyczek. Oo takie wywody dostalam
Ja to tak obcinam z doskoku po kilka paznokci Wszystkich na raz to nigdy się nie udałoDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe
O a do logopedy idziesz tak po prostu, czy to trzeba iść w jakimś wieku tak kontrolnie, nawet jak nic niepokojącego się nie dzieje? Chociaż w sumie nawet nie wiem co by się miało dziać, nie znam się na tymW przyszlym tygodniu ide z Basia do logopedy, wszystko sie wypytam mowi ze będziemy obserwowac jak gluzy i gaworzy.
Grabarzenka
Ja dziś czuje takie dziwne ciągnięcie, klucie- nie boli ale tak jakby się włos wrastał. Na powierzchni skóry a nie w środku. Nie wiem czy to normalne.. kontrola dopiero we wtorek.nie boli ale też czuje ciągle rane. Takie kłucie przypominające, że ona ciągle tam jest
Sylwia99
A weź siostry mówią, że do mojej teściowej do zdjęcia zdjęte zaraz po zdjęciu na tyłku wylądowałyPodobna do Ciebie a gdzie jej gacie na bioderka??? :?)
Ze starsza chodze do logopedyO a do logopedy idziesz tak po prostu, czy to trzeba iść w jakimś wieku tak kontrolnie, nawet jak nic niepokojącego się nie dzieje? Chociaż w sumie nawet nie wiem co by się miało dziać, nie znam się na tym
marta18691
Ze starsza chodze do logopedy
reklama
My mamy ortopede 6go kwietnia. Fałdy rowne na nogach moze bedzie dobrzeA weź siostry mówią, że do mojej teściowej do zdjęcia zdjęte zaraz po zdjęciu na tyłku wylądowały