reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Co do ubierania dziecka na dwór ja posiłkuję się tym: Link do: Jak ubrać dziecko w taką pogodę? - Mamy-mamom.pl
Może się komuś przyda 😊
O, fajne, dzięki za podzielenie się.

Moje dziecko było dzisiaj kochane - ładnie zasypiała w ciągu dnia, w czasie aktywności nie musiałam jej nosić, tylko oglądała też sobie różne rzeczy na leżąco... I cóż, bajka się skończyła. Ostatni dłuższy sen zakończyła przed 17. Od tej pory tylko szybkie drzemki, góra 20 minut i znów wielkie oczy...

Ostatnia edycja:
To pytanie juz pewnie padlo no aleee ppgoda sie zmienia :) jak ubieracie obecnie swoje pociechu na spacer? U nas dzisiaj bylo body + pajac + czapeczka + kombinezon cieply... i zastanawiam sie czy nie za cieplo przy 14stopniach.

czapeczka nam sie zsuwala caly czas 😐 a to spadala na oczy, a to odslaniala ucho 🤦‍♀️ Bardzo pilnujecie zeby takie newralgiczne miejsca jak uszy czy szyja byly szczelnie osloniete?
Przy takich temperaturach to na normalne ubranko po domu tylko polarowy pajac i cienka czapeczka 🙈 i w wózku cieńszy kocyk. Grubszy mam w zapasie w torbie wozkowej gdyby zrobiło się chłodniej.

Cześć ciotki, jestem juz taka silna 😁😁

Załączniki

• Screenshot_20210327_090506_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210327_090506_com.android.gallery3d.jpg
    191,8 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry