reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Tatusiowi zostawiamCzy wy też kąpiecie się w towarzystwie???)

U nas na kamerce pilnujeCzy wy też kąpiecie się w towarzystwie???)

U mnie jak ide sie kapac to ona to czuje i sie budzi co 3 minutyU nas na kamerce pilnuje![]()

Noo mojej tez sie czesto wlacza detektor na obecnosc mamyU mnie jak ide sie kapac to ona to czuje i sie budzi co 3 minutyi wychodzenie wchodzenie zeby isc dac jej smoczka mnie wkurza
takze robimy to razem
![]()

Haha ja muszę czekać aż chłopak wróci z pracy, bo mały się tak darł, że nie było opcji, a jak zasnął to nie wiedziałam, czy w końcu na dłużej, czy mnie ściemnia, więc wolałam czuwać i oczywiście nie ruszać jak już zasnąłCzy wy też kąpiecie się w towarzystwie???)

U mnie jeszcze się nie zdarzyło, żebym wstała przed nim, bo po porannym karmieniu, które ogarnia mój chłopak, mały już nigdy nie śpi, więc budzi mnie wrzask (ewentualnie faza wcześniej: jęczenie) i casem nawet siku spokojnie nie mogę zrobić a śniadanie jak panicz ogarnięty i łaskawie pozwoliNoo mojej tez sie czesto wlacza detektor na obecnosc mamyostatnio wstalam rano zadowolona ze zrobie sobie kawe i sniadanie na spokojnie. A zdazylam tylko zrobic szybkie siku
![]()

Maluszek001
Fanka BB :)
Moja dzielnie leży w łóżeczku.Czy wy też kąpiecie się w towarzystwie???)

Dziewczyny ratujcie.... mala dostala mega potowek na karku ì ramionkach. Czerwony kark z krostami w domu 21-23 stopnie. Roznie. Ubierana w body na dlugi i skarpetki. Czasem jak chlodniej to leginsy... wydaje mi się ze na body na krótki rękaw jest za chłodno. Co myślicie?
reklama
A moze ciagle rób tak, żeby temperatura byla okolo 21, mysle ze jest ona odpowiednia. Ja np mam ciagle uchylone okno w salonie, żeby właśnie taka temerature między 20 a 21 utrzymaćDziewczyny ratujcie.... mala dostala mega potowek na karku ì ramionkach. Czerwony kark z krostami w domu 21-23 stopnie. Roznie. Ubierana w body na dlugi i skarpetki. Czasem jak chlodniej to leginsy... wydaje mi się ze na body na krótki rękaw jest za chłodno. Co myślicie?