reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Tatusiowi zostawiamCzy wy też kąpiecie się w towarzystwie??? )
U nas na kamerce pilnujeCzy wy też kąpiecie się w towarzystwie??? )
U mnie jak ide sie kapac to ona to czuje i sie budzi co 3 minuty i wychodzenie wchodzenie zeby isc dac jej smoczka mnie wkurzatakze robimy to razemU nas na kamerce pilnuje
Noo mojej tez sie czesto wlacza detektor na obecnosc mamy ostatnio wstalam rano zadowolona ze zrobie sobie kawe i sniadanie na spokojnie. A zdazylam tylko zrobic szybkie sikuU mnie jak ide sie kapac to ona to czuje i sie budzi co 3 minuty i wychodzenie wchodzenie zeby isc dac jej smoczka mnie wkurzatakze robimy to razem
Haha ja muszę czekać aż chłopak wróci z pracy, bo mały się tak darł, że nie było opcji, a jak zasnął to nie wiedziałam, czy w końcu na dłużej, czy mnie ściemnia, więc wolałam czuwać i oczywiście nie ruszać jak już zasnąłCzy wy też kąpiecie się w towarzystwie??? )
U mnie jeszcze się nie zdarzyło, żebym wstała przed nim, bo po porannym karmieniu, które ogarnia mój chłopak, mały już nigdy nie śpi, więc budzi mnie wrzask (ewentualnie faza wcześniej: jęczenie) i casem nawet siku spokojnie nie mogę zrobić a śniadanie jak panicz ogarnięty i łaskawie pozwoliNoo mojej tez sie czesto wlacza detektor na obecnosc mamy ostatnio wstalam rano zadowolona ze zrobie sobie kawe i sniadanie na spokojnie. A zdazylam tylko zrobic szybkie siku
Maluszek001
Fanka BB :)
Moja dzielnie leży w łóżeczku. dwa razy tylko biegłam z odzywka na włosach żeby królewnie dać smoczkaCzy wy też kąpiecie się w towarzystwie??? )
Dziewczyny ratujcie.... mala dostala mega potowek na karku ì ramionkach. Czerwony kark z krostami w domu 21-23 stopnie. Roznie. Ubierana w body na dlugi i skarpetki. Czasem jak chlodniej to leginsy... wydaje mi się ze na body na krótki rękaw jest za chłodno. Co myślicie?
reklama
A moze ciagle rób tak, żeby temperatura byla okolo 21, mysle ze jest ona odpowiednia. Ja np mam ciagle uchylone okno w salonie, żeby właśnie taka temerature między 20 a 21 utrzymaćDziewczyny ratujcie.... mala dostala mega potowek na karku ì ramionkach. Czerwony kark z krostami w domu 21-23 stopnie. Roznie. Ubierana w body na dlugi i skarpetki. Czasem jak chlodniej to leginsy... wydaje mi się ze na body na krótki rękaw jest za chłodno. Co myślicie?