Wlasnie z tym slabo bo zależy jak słońce świeci i sie nagrzewa... dzis sprobuje w krochmalu wykapac zobaczynyA moze ciagle rób tak, żeby temperatura byla okolo 21, mysle ze jest ona odpowiednia. Ja np mam ciagle uchylone okno w salonie, żeby właśnie taka temerature między 20 a 21 utrzymać
reklama
marta18691
Fanka BB :)
SuperCześć ciotki, jestem juz taka silna
Heeeej Kochanie !!! Ale jestes sliczna i dzielna dziewczynaCzesc ciotki, po wielu przejściach i trudnych początkach mojego życia wkoncu i ja vhce sie wam pokazać. Jestem Gabriela <3 i mam juz 6 tygodni.
Dziewczyny, czy używacie specjalne kosze na pieluchy? My kupilismy zwykly z Ikei, wyrzucamy je regularnie, z resztą kosz jest na tyle mały, że nie za bardzo da sie tam długo je trzymać, a mimo wszystko zdaje mi się, że odczuwam go w pokoju
Ja mialam przy basi kosz na pieluchy i moim zdanien bez sensu. Później jak wyciągałam 50 pieluch to mnie obrzydzenie brało to poprostu zawija w folie. Sa takie woreczki zapachowe w rosmanie na pieluchy na to samo wyjdzie. Ja wyrzucam normlanie do zmieszanych i tak raz dziennie wywalamy śmieciDziewczyny, czy używacie specjalne kosze na pieluchy? My kupilismy zwykly z Ikei, wyrzucamy je regularnie, z resztą kosz jest na tyle mały, że nie za bardzo da sie tam długo je trzymać, a mimo wszystko zdaje mi się, że odczuwam go w pokoju
O cześć Gabrysiu. Zrobilas juz tyle psikusów, pora na spokój slicznotko.Czesc ciotki, po wielu przejściach i trudnych początkach mojego życia wkoncu i ja vhce sie wam pokazać. Jestem Gabriela <3 i mam juz 6 tygodni.
marta18691
SlicznaCzesc ciotki, po wielu przejściach i trudnych początkach mojego życia wkoncu i ja vhce sie wam pokazać. Jestem Gabriela <3 i mam juz 6 tygodni.
marta18691
reklama
Ja zawieszam sobie mały worek na śmieci przy przewijaku, bo wnerwiało mnie trochę ciągłe latanie z 1 pieluchą do kuchni i wyrzucanie do zmieszanych, czasem na 2-3 dni taki worek starczy, ale na szczęście nic nie czuć, dobrze zawijam te pieluchy gorzej pewnie będzie latem, trzeba będzie coś innego wymyślić, ale o koszu na pieluchy nie myślałam jakoś, te woreczki zapachowe to też mi się wydaje taki bez sensu bajer jak zwykły worek zapachowy na śmieci chyba, co nie? Czy to działa jakoś inaczej?Dziewczyny, czy używacie specjalne kosze na pieluchy? My kupilismy zwykly z Ikei, wyrzucamy je regularnie, z resztą kosz jest na tyle mały, że nie za bardzo da sie tam długo je trzymać, a mimo wszystko zdaje mi się, że odczuwam go w pokoju