Wlasnie z tym slabo bo zależy jak słońce świeci i sie nagrzewa... dzis sprobuje w krochmalu wykapac zobaczynyA moze ciagle rób tak, żeby temperatura byla okolo 21, mysle ze jest ona odpowiednia. Ja np mam ciagle uchylone okno w salonie, żeby właśnie taka temerature między 20 a 21 utrzymać
reklama
marta18691
Fanka BB :)
SuperCześć ciotki, jestem juz taka silna![]()

Heeeej Kochanie !!! Ale jestes slicznaCzesc ciotki, po wielu przejściach i trudnych początkach mojego życia wkoncu i ja vhce sie wam pokazać. Jestem Gabriela <3 i mam juz 6 tygodni.

Dziewczyny, czy używacie specjalne kosze na pieluchy? My kupilismy zwykly z Ikei, wyrzucamy je regularnie, z resztą kosz jest na tyle mały, że nie za bardzo da sie tam długo je trzymać, a mimo wszystko zdaje mi się, że odczuwam go w pokoju 

Ja mialam przy basi kosz na pieluchy i moim zdanien bez sensu. Później jak wyciągałam 50 pieluch to mnie obrzydzenie brałoDziewczyny, czy używacie specjalne kosze na pieluchy? My kupilismy zwykly z Ikei, wyrzucamy je regularnie, z resztą kosz jest na tyle mały, że nie za bardzo da sie tam długo je trzymać, a mimo wszystko zdaje mi się, że odczuwam go w pokoju![]()

O cześć Gabrysiu. Zrobilas juz tyle psikusów, pora na spokój slicznotko.Czesc ciotki, po wielu przejściach i trudnych początkach mojego życia wkoncu i ja vhce sie wam pokazać. Jestem Gabriela <3 i mam juz 6 tygodni.

marta18691
SlicznaCzesc ciotki, po wielu przejściach i trudnych początkach mojego życia wkoncu i ja vhce sie wam pokazać. Jestem Gabriela <3 i mam juz 6 tygodni.

marta18691
reklama
Ja zawieszam sobie mały worek na śmieci przy przewijaku, bo wnerwiało mnie trochę ciągłe latanie z 1 pieluchą do kuchni i wyrzucanie do zmieszanych, czasem na 2-3 dni taki worek starczy, ale na szczęście nic nie czuć, dobrze zawijam te pieluchyDziewczyny, czy używacie specjalne kosze na pieluchy? My kupilismy zwykly z Ikei, wyrzucamy je regularnie, z resztą kosz jest na tyle mały, że nie za bardzo da sie tam długo je trzymać, a mimo wszystko zdaje mi się, że odczuwam go w pokoju![]()