reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A moze ciagle rób tak, żeby temperatura byla okolo 21, mysle ze jest ona odpowiednia. Ja np mam ciagle uchylone okno w salonie, żeby właśnie taka temerature między 20 a 21 utrzymać
Wlasnie z tym slabo bo zależy jak słońce świeci i sie nagrzewa... dzis sprobuje w krochmalu wykapac zobaczyny

reklama
Czesc ciotki, po wielu przejściach i trudnych początkach mojego życia wkoncu i ja vhce sie wam pokazać. Jestem Gabriela <3 i mam juz 6 tygodni.

Załączniki

• 20210327_150637.jpg
    20210327_150637.jpg
    317,6 KB · Wyświetleń: 99
Dziewczyny, czy używacie specjalne kosze na pieluchy? My kupilismy zwykly z Ikei, wyrzucamy je regularnie, z resztą kosz jest na tyle mały, że nie za bardzo da sie tam długo je trzymać, a mimo wszystko zdaje mi się, że odczuwam go w pokoju 💩🥵

Dziewczyny, czy używacie specjalne kosze na pieluchy? My kupilismy zwykly z Ikei, wyrzucamy je regularnie, z resztą kosz jest na tyle mały, że nie za bardzo da sie tam długo je trzymać, a mimo wszystko zdaje mi się, że odczuwam go w pokoju 💩🥵
Ja mialam przy basi kosz na pieluchy i moim zdanien bez sensu. Później jak wyciągałam 50 pieluch to mnie obrzydzenie brało 😂 to poprostu zawija w folie. Sa takie woreczki zapachowe w rosmanie na pieluchy na to samo wyjdzie. Ja wyrzucam normlanie do zmieszanych i tak raz dziennie wywalamy śmieci 😁

reklama
Ja zawieszam sobie mały worek na śmieci przy przewijaku, bo wnerwiało mnie trochę ciągłe latanie z 1 pieluchą do kuchni i wyrzucanie do zmieszanych, czasem na 2-3 dni taki worek starczy, ale na szczęście nic nie czuć, dobrze zawijam te pieluchy 😁 gorzej pewnie będzie latem, trzeba będzie coś innego wymyślić, ale o koszu na pieluchy nie myślałam jakoś, te woreczki zapachowe to też mi się wydaje taki bez sensu bajer jak zwykły worek zapachowy na śmieci chyba, co nie? Czy to działa jakoś inaczej? 🙈

Do góry