reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas dzisiaj noc koszmar. Mala wieczorem koncertowała. A jak usnęła to takim snem ze nie szło oka zmrużyć bo coagle pobudki. Padam na twarz a klucha dalej na czuwaniu;D
A daj spokój u mnie tez nieciekawie 😂8.30wyszlam na spacer 😂😂 niech spi😂

Załączniki

• Screenshot_20210320_083149_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210320_083149_com.android.gallery3d.jpg
    475,5 KB · Wyświetleń: 97
reklama
A daj spokój u mnie tez nieciekawie 😂8.30wyszlam na spacer 😂😂 niech spi😂
Chyba zaraz zrobię to samo bo dzisiaj wszystko jest na nie 🙈 jeszcze nakupilam jej pieluszek nowych z biedronki bo promocja była (mam 4 paczki po 43 sztuki) i młoda dostała chyba uczulenia na nie bo trochę ją wysypało 🙄 wcześniej uzywalysmy pampersa i nie wiem co mnie podkusiło... Tzn wiem-cena 😅

Chyba zaraz zrobię to samo bo dzisiaj wszystko jest na nie 🙈 jeszcze nakupilam jej pieluszek nowych z biedronki bo promocja była (mam 4 paczki po 43 sztuki) i młoda dostała chyba uczulenia na nie bo trochę ją wysypało 🙄 wcześniej uzywalysmy pampersa i nie wiem co mnie podkusiło... Tzn wiem-cena 😅
Te dada care? Masz paragon to oddaj 😀 ja ostatnio kupilam te dada care i u mnie okej jest. Sa grubsze niz pampers ale moga byc.

U nas dzisiaj noc koszmar. Mala wieczorem koncertowała. A jak usnęła to takim snem ze nie szło oka zmrużyć bo coagle pobudki. Padam na twarz a klucha dalej na czuwaniu;D
U nas podobnie. Mimo kapieli byla zywa cala noc 🤦‍♀️ Teraz padla - chociaz tyle. Chyba jej sie dzien z noca pomylily.

chyba jej sie snia jakiesz koszmary bo co chwile cos piszczy niezadowolona przez sen 😁

U nas podobnie. Mimo kapieli byla zywa cala noc 🤦‍♀️ Teraz padla - chociaz tyle. Chyba jej sie dzien z noca pomylily.

chyba jej sie snia jakiesz koszmary bo co chwile cos piszczy niezadowolona przez sen 😁
Ja wrocilam ze spaceru i mloda z wozkiem do mieszkania wprowadzilam i śpi 😂uffff. Zawsze trzymam wózek na klatce dzis zrobilan wyjątek, żeby chociaż trochę spala!!

No a moj maly 8godzin pospal ciagiem😆
Mój czasem też tak śpi, że przespałby więcej, ale niestety nie w nocy, a ja głupia się stresuję jak już 4-5h nie jadł (zwłaszcza jak je na raty albo z cyca to nie wiem o której liczyć ostatnie karmienie), tylko śpi i wybudzam, żeby mu glukoza nie spadła 😢 wczoraj wieczorem wyczekałam w nerwach, obudził się w końcu cały zasikany, przebrałam, dałam cyca, w którym za wiele nie było i zasnął, a drugiego cyca już nie chciał 😯 a ja się oczywiście martwiłam zamiast spać🤦‍♂️

Mój czasem też tak śpi, że przespałby więcej, ale niestety nie w nocy, a ja głupia się stresuję jak już 4-5h nie jadł (zwłaszcza jak je na raty albo z cyca to nie wiem o której liczyć ostatnie karmienie), tylko śpi i wybudzam, żeby mu glukoza nie spadła 😢 wczoraj wieczorem wyczekałam w nerwach, obudził się w końcu cały zasikany, przebrałam, dałam cyca, w którym za wiele nie było i zasnął, a drugiego cyca już nie chciał 😯 a ja się oczywiście martwiłam zamiast spać🤦‍♂️
Dzieci jak beda glodne to obudza sie 😆

U mnie też kiepsko, w nocy nie wstaję (ale chłopakowi dał w kość, od 2 do kolejnego karmienia nie spał za wiele), a jestem nieżywa, koło 5 mnie obudził, chłopak miał już dość, więc wzięłam małego do łóżka i on smacznie zasnął, ale ja niezbyt, bo wciąż się bałam, żeby go kołdrą nie nakryć, więc odłożyłam do łóżeczka i się obudził 🤦‍♂️ na szczęście chłopak go przejął i potem jakoś usnął, a ja też już spać nie mogłam, bo koszula całą mokra, a cyce ciężkie i bolące i opróżniam właśnie 😁

Dzieci jak beda glodne to obudza sie 😆
Niby noworodki nie zawsze się budzą, dlatego trzeba wybudzać... Ale wiem, powoli odchodzę od budzenia, bo to już niemowlak jednak 😁 wczoraj mi akurat zależało, żeby już się obudził, bo chciałam cycem nakarmić i iść spać, a ten nie był zbyt głodny skoro nawet drugiego cyca nie chciał. On to zawsze chce jeść jak jestem nieprzygotowana, a jak mm gotowe albo cyce pełne to śpi 😆

reklama
U mnie też kiepsko, w nocy nie wstaję (ale chłopakowi dał w kość, od 2 do kolejnego karmienia nie spał za wiele), a jestem nieżywa, koło 5 mnie obudził, chłopak miał już dość, więc wzięłam małego do łóżka i on smacznie zasnął, ale ja niezbyt, bo wciąż się bałam, żeby go kołdrą nie nakryć, więc odłożyłam do łóżeczka i się obudził 🤦‍♂️ na szczęście chłopak go przejął i potem jakoś usnął, a ja też już spać nie mogłam, bo koszula całą mokra, a cyce ciężkie i bolące i opróżniam właśnie 😁
Rany ja tez mam taki wyciek.... juz mam disc noszenia biustonosza z wkladkami 😬 dzisiaj w nocy odpuscilam ale pizama cala w mleku 😪 chyba zaczne sobie plastrami te wkladki przyklejac 😬

Do góry