Ja właśnie też wkładek teraz nie założyłam i była niespodziankaRany ja tez mam taki wyciek.... juz mam disc noszenia biustonosza z wkladkamidzisiaj w nocy odpuscilam ale pizama cala w mleku
chyba zaczne sobie plastrami te wkladki przyklejac
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie też wkładek teraz nie założyłam i była niespodziankaRany ja tez mam taki wyciek.... juz mam disc noszenia biustonosza z wkladkamidzisiaj w nocy odpuscilam ale pizama cala w mleku
chyba zaczne sobie plastrami te wkladki przyklejac
![]()
Szalonaaa. Moja w nocy nie jadla 6hMój czasem też tak śpi, że przespałby więcej, ale niestety nie w nocy, a ja głupia się stresuję jak już 4-5h nie jadł (zwłaszcza jak je na raty albo z cyca to nie wiem o której liczyć ostatnie karmienie), tylko śpi i wybudzam, żeby mu glukoza nie spadławczoraj wieczorem wyczekałam w nerwach, obudził się w końcu cały zasikany, przebrałam, dałam cyca, w którym za wiele nie było i zasnął, a drugiego cyca już nie chciał
a ja się oczywiście martwiłam zamiast spać
![]()
Ja nie smaruje w ogóle. Wystarczy jej plyn do kąpieli i w ogole sucha nie jest.Dziewczyny czy smarujecie całe ciałko maluszkow oliwką lub balsamem codziennie?
Staramy się codziennie, smarujemy się i masujemy jednocześnie używając oleju kokosowego. Ale jak jest nie w humorze to odpuszczamyDziewczyny czy smarujecie całe ciałko maluszkow oliwką lub balsamem codziennie?
Mój akurat w nocy zawsze budzi się 2 razy mniej więcej o podobnych porach, za to w dzień nigdy nie wieszSzalonaaa. Moja w nocy nie jadla 6hi szczerze nie jest glodna to niee. Chciałab, żeby za miesiąc spala całą noc hahaha
marzenia ehh
![]()
NieeeDziewczyny czy smarujecie całe ciałko maluszkow oliwką lub balsamem codziennie?
My smarujemy nawet dwa razy dziennie ale dlatego ze miala sucha skorke. Teraz znaczna poprawa. A kapiemy co trzy dni. Balsamem. Oliwke mamy ale nie uzywamy.Dziewczyny czy smarujecie całe ciałko maluszkow oliwką lub balsamem codziennie?
Moze sie uda i przespi jak moj 6tyg i 8godzin przespalSzalonaaa. Moja w nocy nie jadla 6hi szczerze nie jest glodna to niee. Chciałab, żeby za miesiąc spala całą noc hahaha
marzenia ehh
![]()