Ja właśnie też wkładek teraz nie założyłam i była niespodziankaRany ja tez mam taki wyciek.... juz mam disc noszenia biustonosza z wkladkami dzisiaj w nocy odpuscilam ale pizama cala w mleku chyba zaczne sobie plastrami te wkladki przyklejac
reklama
Szalonaaa. Moja w nocy nie jadla 6h i szczerze nie jest glodna to niee. Chciałab, żeby za miesiąc spala całą noc hahahamarzenia ehhMój czasem też tak śpi, że przespałby więcej, ale niestety nie w nocy, a ja głupia się stresuję jak już 4-5h nie jadł (zwłaszcza jak je na raty albo z cyca to nie wiem o której liczyć ostatnie karmienie), tylko śpi i wybudzam, żeby mu glukoza nie spadła wczoraj wieczorem wyczekałam w nerwach, obudził się w końcu cały zasikany, przebrałam, dałam cyca, w którym za wiele nie było i zasnął, a drugiego cyca już nie chciał a ja się oczywiście martwiłam zamiast spać
Ja nie smaruje w ogóle. Wystarczy jej plyn do kąpieli i w ogole sucha nie jest.Dziewczyny czy smarujecie całe ciałko maluszkow oliwką lub balsamem codziennie?
rosenberg
Fanka BB :)
Staramy się codziennie, smarujemy się i masujemy jednocześnie używając oleju kokosowego. Ale jak jest nie w humorze to odpuszczamy natomiast u nas jest skóra sucha, a różne bywają u niemowlaków, więc najlepiej to dopasować do swojego bąblaDziewczyny czy smarujecie całe ciałko maluszkow oliwką lub balsamem codziennie?
Mój akurat w nocy zawsze budzi się 2 razy mniej więcej o podobnych porach, za to w dzień nigdy nie wiesz też bym chciała, żeby w nocy spał, ale jednak wciąż mam jeszcze objawy, że to za długa przerwaSzalonaaa. Moja w nocy nie jadla 6h i szczerze nie jest glodna to niee. Chciałab, żeby za miesiąc spala całą noc hahahamarzenia ehh
Nieee oliwki nawet nie mam, bo podobno nie jest za dobra. Jedynie prawie po każdej zmianie pieluszki smaruję bephantenem, a jak zrobi mu się lekkie odparzenie, to super jest linoderm - sudokrem nie pomagał, zresztą o nim też słyszałam, że nie jest zbyt bezpieczny. A i jeszcze smaruję mu punktowo tym linodermem tam, gdzie skóra mu się czasem łuszczy (rączki i nóżki) generalnie położna powiedziała, że nie trzeba niczym smarować, bo ten żel co mamy HiPP dobrze nawilżaDziewczyny czy smarujecie całe ciałko maluszkow oliwką lub balsamem codziennie?
My smarujemy nawet dwa razy dziennie ale dlatego ze miala sucha skorke. Teraz znaczna poprawa. A kapiemy co trzy dni. Balsamem. Oliwke mamy ale nie uzywamy.Dziewczyny czy smarujecie całe ciałko maluszkow oliwką lub balsamem codziennie?
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Moze sie uda i przespi jak moj 6tyg i 8godzin przespalSzalonaaa. Moja w nocy nie jadla 6h i szczerze nie jest glodna to niee. Chciałab, żeby za miesiąc spala całą noc hahahamarzenia ehh