Sylwia99
Fanka BB :)
U mnie to samo. Chyba skok maU mnie dzis ciezki dzien. Młoda w ogóle nie spi. Marudzi.. Piersi jakies mam puste nie wiem o co chodzi....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo. Chyba skok maU mnie dzis ciezki dzien. Młoda w ogóle nie spi. Marudzi.. Piersi jakies mam puste nie wiem o co chodzi....
U nas jest dzis to samo. Mala marudna, wogole nie spi. Od 5 rano do teraz tylko dwie drzemki po godzinie.... każda próba uśpienia kończy się płaczem. Nic nie pasujeU mnie dzis ciezki dzien. Młoda w ogóle nie spi. Marudzi.. Piersi jakies mam puste nie wiem o co chodzi....
No ja tak mialam z 2corkaNie wierzę, moje dziecko właśnie samo się przekręciło z brzuszka na pleckiale główki nie trzyma
nawet zbytnio nie podniesie
![]()
A probowalas ja przed drzemka mocno zawinąć w kocyk/pieluszke tetrowa? Tzw swaddling. To plus dźwięk suszarki lub womb sounds z youtuba czesto działaU nas jest dzis to samo. Mala marudna, wogole nie spi. Od 5 rano do teraz tylko dwie drzemki po godzinie.... każda próba uśpienia kończy się płaczem. Nic nie pasuje
To sie nazywa turbo drzemkaU nas jest dzis to samo. Mala marudna, wogole nie spi. Od 5 rano do teraz tylko dwie drzemki po godzinie.... każda próba uśpienia kończy się płaczem. Nic nie pasuje
Tak tak. Otulamy się od małego praktycznie bo to ja uspokajało w szpitalu. Ale dzis nie działa nicA probowalas ja przed drzemka mocno zawinąć w kocyk/pieluszke tetrowa? Tzw swaddling. To plus dźwięk suszarki lub womb sounds z youtuba czesto działa
No to superNapisaliśmy w końcu właścicielom mieszkania o Czarusiu i w myślach już się wyprowadzałam, a tu zaskakująco miła odpowiedź, że super, gratulacje i żeby się nie przejmować ewentualnymi uszkodzeniamito coś czuję, że prędko tego kredytu nie weźmiemy
ale jak sobie ostatnio pomyślałam, ile już żeśmy wydali na najem to na porządny wkład własny by było
![]()
A jakie uszkodzenia moga byc?Napisaliśmy w końcu właścicielom mieszkania o Czarusiu i w myślach już się wyprowadzałam, a tu zaskakująco miła odpowiedź, że super, gratulacje i żeby się nie przejmować ewentualnymi uszkodzeniamito coś czuję, że prędko tego kredytu nie weźmiemy
ale jak sobie ostatnio pomyślałam, ile już żeśmy wydali na najem to na porządny wkład własny by było
![]()
Przy dziecku to nigdy nie wieszA jakie uszkodzenia moga byc?