reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie dzis ciezki dzien. Młoda w ogóle nie spi. Marudzi.. Piersi jakies mam puste nie wiem o co chodzi....
U mnie to samo. Chyba skok ma 😏 innego wytłumaczenia na to nie mam. Płaczu 3/4 dnia, reszta to jedzenie i przebieranie i drzemki. A przy tych majtach to masakra, mi nie wygodnie, a mowa jej 🙈

reklama
U nas jest dzis to samo. Mala marudna, wogole nie spi. Od 5 rano do teraz tylko dwie drzemki po godzinie.... każda próba uśpienia kończy się płaczem. Nic nie pasuje
A probowalas ja przed drzemka mocno zawinąć w kocyk/pieluszke tetrowa? Tzw swaddling. To plus dźwięk suszarki lub womb sounds z youtuba czesto działa

Napisaliśmy w końcu właścicielom mieszkania o Czarusiu i w myślach już się wyprowadzałam, a tu zaskakująco miła odpowiedź, że super, gratulacje i żeby się nie przejmować ewentualnymi uszkodzeniami 😱 to coś czuję, że prędko tego kredytu nie weźmiemy 😁 ale jak sobie ostatnio pomyślałam, ile już żeśmy wydali na najem to na porządny wkład własny by było 🧐

Napisaliśmy w końcu właścicielom mieszkania o Czarusiu i w myślach już się wyprowadzałam, a tu zaskakująco miła odpowiedź, że super, gratulacje i żeby się nie przejmować ewentualnymi uszkodzeniami 😱 to coś czuję, że prędko tego kredytu nie weźmiemy 😁 ale jak sobie ostatnio pomyślałam, ile już żeśmy wydali na najem to na porządny wkład własny by było 🧐
No to super 😀 niestett wynajem kosztuje.... I jak sobie czlowiek podliczy to masakra.

A jakie uszkodzenia moga byc?

reklama
A jakie uszkodzenia moga byc?
Przy dziecku to nigdy nie wiesz 😂 taki maluch to szkód nie zrobi, ale starszy to ściany może pomalować, sprzęt uszkodzić, nie wiem, to Ty masz trójkę powinnaś wiedzieć jakie akcje są 😁 ja jak byłam mała to tak dość konkretnie porysowałam starszej siostrze (wtedy już nastolatce) tapetę w pokoju kredkami 😂

Do góry