Ja nie mialam, ani po jedenj cc ani po drugiej. W sumie zadna znajoma nie miala zastrzykow po cc. Takze każdy szpital chyba inaczejPrzeciwzakrzepowe, Jak po każdej operacji czy zabiegu
reklama
Noo niedrogie takze oplaca sieCzad, i w fajnej cenie. Chyba tez zamowie
marta18691
Fanka BB :)
U nas troche popadalo i slonce wykorzystam pogode i ide grabic liscieDziewczyny u mnie powrot zimy! Normaljoe tyle w nocy napadalo śniegu ze w szoku jestem!!
Karolina9933
U nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xdZazdroszczę u mnie poranki najgorsze, a ostatnio jeszcze noce no nie chce spać, ryczy, charczy, jedynie na brzuszku zaśnie, ale ja się boję tak na noc go zostawić
Karolina9933
To u nas chyba właśnie to jest. Bo synek w niedzielę miesiąc skończyłSkok rozwojowy 4-5 tydzien takze moze to byc to.
kwiatek250
Moja podobnie, dopiero teraz zasnęła na mojej piersi❤Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zl ale noc byla piękna ja zamowilam ksiazeczki wczoraj dla najmlodszej, a dla starszej 5 latki zestaw do nauki sylab i czytania będziemy sie szkolić do wakacji ma sie nauczyc czytac przez ta pandemie dzieci beda głupkami....
kwiatek250
Moja odkąd jest na mm i cycu, śpi pięknie i w dzień sporo czasu i w nocy❤, ale jak tak mówicie o tym 4-5 tygofniu, płaczu i skoku rozwojowym, to już się boję przyszłego tygodnia
A mój wymusił kolejną porcję mleka i teraz udaje, że śpi na mnie oczywiście, że nawet spokojnie zjeść nie mogę nawet nie próbuje przekładać go do łóżeczka, bo się zacznie, chociaż lada moment położna będzie to może będzie grzeczny i znów wyjdę na ściemniarę, że takiego aniołka mam, a narzekamU nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xd
reklama
U mnie tak 10-15 minut. I sie odłączaDziewczyny karmiące piersia - jak dlugo Wasze maluchu ssą piers „efektywnie”? Tak ze slychac faktycznie jak polykaja pokarm?