Ja nie mialam, ani po jedenj cc ani po drugiej. W sumie zadna znajoma nie miala zastrzykow po cc. Takze każdy szpital chyba inaczejPrzeciwzakrzepowe, Jak po każdej operacji czy zabiegu
reklama
Noo niedrogieCzad, i w fajnej cenie. Chyba tez zamowie![]()

marta18691
Fanka BB :)
U nas troche popadalo i slonce wykorzystam pogode i ide grabic liscieDziewczyny u mnie powrot zimy! Normaljoe tyle w nocy napadalo śniegu ze w szoku jestem!!

Karolina9933
U nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xdZazdroszczęu mnie poranki najgorsze, a ostatnio jeszcze noce
no nie chce spać, ryczy, charczy, jedynie na brzuszku zaśnie, ale ja się boję tak na noc go zostawić
![]()
Karolina9933
To u nas chyba właśnie to jest. Bo synek w niedzielę miesiąc skończyłSkok rozwojowy 4-5 tydzien takze moze to byc to.
kwiatek250
Moja podobnie, dopiero teraz zasnęła na mojej piersi❤Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zlale noc byla piękna
ja zamowilam ksiazeczki wczoraj dla najmlodszej, a dla starszej 5 latki zestaw do nauki sylab i czytania
będziemy sie szkolić
do wakacji ma sie nauczyc czytac
przez ta pandemie dzieci beda głupkami....
kwiatek250
Moja odkąd jest na mm i cycu, śpi pięknie i w dzień sporo czasu i w nocy❤, ale jak tak mówicie o tym 4-5 tygofniu, płaczu i skoku rozwojowym, to już się boję przyszłego tygodnia 

A mój wymusił kolejną porcję mleka i teraz udaje, że śpi na mnie oczywiście, że nawet spokojnie zjeść nie mogęU nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xd

reklama
U mnie tak 10-15 minut. I sie odłączaDziewczyny karmiące piersia - jak dlugo Wasze maluchu ssą piers „efektywnie”? Tak ze slychac faktycznie jak polykaja pokarm?