reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zazdroszczę 😍 u mnie poranki najgorsze, a ostatnio jeszcze noce 😭 no nie chce spać, ryczy, charczy, jedynie na brzuszku zaśnie, ale ja się boję tak na noc go zostawić 🙁
U nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xd

Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zl 😂ale noc byla piękna 😍😍😍😍 ja zamowilam ksiazeczki wczoraj dla najmlodszej, a dla starszej 5 latki zestaw do nauki sylab i czytania 😁😁 będziemy sie szkolić 😁 do wakacji ma sie nauczyc czytac 😂 przez ta pandemie dzieci beda głupkami....
Moja podobnie, dopiero teraz zasnęła na mojej piersi❤

Moja odkąd jest na mm i cycu, śpi pięknie i w dzień sporo czasu i w nocy❤, ale jak tak mówicie o tym 4-5 tygofniu, płaczu i skoku rozwojowym, to już się boję przyszłego tygodnia 😱😱😱

Dziewczyny karmiące piersia - jak dlugo Wasze maluchu ssą piers „efektywnie”? Tak ze slychac faktycznie jak polykaja pokarm?

U nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xd
A mój wymusił kolejną porcję mleka i teraz udaje, że śpi na mnie oczywiście, że nawet spokojnie zjeść nie mogę 😢 nawet nie próbuje przekładać go do łóżeczka, bo się zacznie, chociaż lada moment położna będzie to może będzie grzeczny i znów wyjdę na ściemniarę, że takiego aniołka mam, a narzekam 🤦‍♂️

reklama
Do góry