reklama
Zazdroszczę u mnie poranki najgorsze, a ostatnio jeszcze noce no nie chce spać, ryczy, charczy, jedynie na brzuszku zaśnie, ale ja się boję tak na noc go zostawićTo sa piekne chwile ja mam takie 3 godzinki pewne zawsze z rana. Wlasnie dokarmiam i zaraz zrywam sie ze smyczy
Jakie ksiazeczki zamowilas dla Hani?
Załączniki
Ile ma czaruś?? Moze skok rozwojowy mu sie zacząłZazdroszczę u mnie poranki najgorsze, a ostatnio jeszcze noce no nie chce spać, ryczy, charczy, jedynie na brzuszku zaśnie, ale ja się boję tak na noc go zostawić
Dzisiaj miał być spacer, ale patrzę za okno i śniegu napadało ja mam to samo z kombinezonem, pewnie na lata dopiero będzie dobry sama to nie mam kiedy iść, jak chłopak wraca z pracy to już późno, zresztą o ile mały śpi, wolę czas spędzić z chłopakiem i koło się zamykaMoja ma kombinezon tak duży że nogi jej nie wchodzą w nogawki. Niby rozmiar 56/62 ale i tak ją wsadzam w ten kombinezon na spacer, więc nie masz się o co martwić i swojego też tak ubierz. Moja w domu też czasami płacze a za każdym razem na spacerze śpi. Najdłuższy mieliśmy 2 godziny i nawet na chwilę nie otworzyła oczu a jak wieje bardzo, to wyjdź chociaż sama na chwilę. To serio dużo daje jak już ma się dosyc
On mam wrażenie cały czas ma skoki rozwojowe dzisiaj ma równo miesiąc, to chyba trochę wcześnie?Ile ma czaruś?? Moze skok rozwojowy mu sie zaczął
Młodemu cieplo w wozku jest uwierz. Przeciez goły tam nie lezy. Jak nie ma - 10 to mozna smialo isc!Dzisiaj miał być spacer, ale patrzę za okno i śniegu napadało ja mam to samo z kombinezonem, pewnie na lata dopiero będzie dobry sama to nie mam kiedy iść, jak chłopak wraca z pracy to już późno, zresztą o ile mały śpi, wolę czas spędzić z chłopakiem i koło się zamyka
Skok rozwojowy 4-5 tydzien takze moze to byc to.On mam wrażenie cały czas ma skoki rozwojowe dzisiaj ma równo miesiąc, to chyba trochę wcześnie?
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Przeciwzakrzepowe, Jak po każdej operacji czy zabiegu
U mnie to samo. Też jestem w szoku ze się bierze jakieś zastrzyki [emoji849]