reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja przez to jej wiercenie nie jestem w stanie nawet policzyc, bo co chwila się wygina i ten cycek jej wypada. 😒 ale ogólnie staram się przystawiac na 10 minut do każdej piersi przy jednym karmieniu, chyba że chce dłużej
Ja przystawiam po 15min do kazdej na karmienie. Pierwsze 5min na pewno doi bo slychac jakby z butli pila. A pozniej to roznie... zaczyna sie dziamdanie, a czasem jeszcze uslysze pozniej takie dojenie. Ponoc w 8min dziecko moze sie najesc. Ale pewnie tez taka z dupy statystyka, kazde inne a to jakas usredniona cyfra.

A co polecane jest? :) pokazesz? Ja dla mojej 5 latki wczoraj wlasnie zamowilam ze 100 zl na 65 zl przecena. Tez czekam na promocję 😀
Polecam ten wpis:
Z książeczek w nim występujących mamy (ale są raczej dla dzieci ciut starszych, mój noworodzio na razie ogląda kontrastowe):
Screenshot_20210318-165627.png
Jeszcze mam książeczki sensoryczne z elementami o różnych fakturach, ale jeszcze nie trafiłam na idealną, bo albo wszystkie wstawki są gumowe albo jakieś malutkie...
No i jeszcze książeczki z wierszykami, ale również czekają na swój czas ;)

Polecam ten wpis:
Z książeczek w nim występujących mamy (ale są raczej dla dzieci ciut starszych, mój noworodzio na razie ogląda kontrastowe):
Zobacz załącznik 1249756
Jeszcze mam książeczki sensoryczne z elementami o różnych fakturach, ale jeszcze nie trafiłam na idealną, bo albo wszystkie wstawki są gumowe albo jakieś malutkie...
No i jeszcze książeczki z wierszykami, ale również czekają na swój czas ;)
O super bede cos systematycznie zamawiac 😀 ja mam duzo ksiazeczek "pucio". To nam neurologopeda polecila😀 ze starsza chodzilan na zajecia sensoryczne dla dzieci jak miala roczek, super sa, polecam😀chodzilysmy 2 lata.

reklama
Do góry