reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No nie wierzę, już ponad 3h śpi (może dlatego, że na brzuszku?) i nie wygląda jakby zaraz miał się obudzić 🤯 (sprawdziłam, żyje 😂), a już ponad 4h nie jadł, więc czekam z karmieniem, a potem idę w kimę, bo już padam, tzn. taki jest plan, bo wątpię, że po takim spaniu mi od razu ładnie znowu zaśnie 😭 Ale ogarnęłam kuchnię, pranie, odciagnęłam całe 40ml mleka i nawet kolację zjadłam 😯
To sa piekne chwile 😁 ja mam takie 3 godzinki pewne zawsze z rana. Wlasnie dokarmiam i zaraz zrywam sie ze smyczy 🤣

Dołączam do mam dzieci w kropki,.bo i moja takie ma na twarzy. Co do spacerów, tak, absolutnie konieczne dla naszego zdrowia psychicznego, dotlenienia nas i dzieci i dobrego snu dzidziusiów💪.

To sie zerwalam ze smyczy 🤦‍♀️ Mlodej sie nie chcialo zasnac. Za to juz pol godziny na macie siedzimy !🥳
Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zl 😂ale noc byla piękna 😍😍😍😍 ja zamowilam ksiazeczki wczoraj dla najmlodszej, a dla starszej 5 latki zestaw do nauki sylab i czytania 😁😁 będziemy sie szkolić 😁 do wakacji ma sie nauczyc czytac 😂 przez ta pandemie dzieci beda głupkami....

Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zl 😂ale noc byla piękna 😍😍😍😍 ja zamowilam ksiazeczki wczoraj dla najmlodszej, a dla starszej 5 latki zestaw do nauki sylab i czytania 😁😁 będziemy sie szkolić 😁 do wakacji ma sie nauczyc czytac 😂 przez ta pandemie dzieci beda głupkami....
Jakie ksiazeczki zamowilas dla Hani? 😍

reklama
Do góry