reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Właśnie jak płacze to próbowac spacer!
Na pewno ma to jakiś wpływ, ale weź tu wyjdź z dzieckiem jak Ci pół dnia drze mordę o nic [emoji849] Ty do niego z sercem, a on Cię pięścią w twarz i pazurami po cyckach [emoji2357] to jak już zaśnie to trzeba coś zjeść, umyć się, pranie wstawić i... znowu się drze [emoji23] ale jutro już sobie obiecałam, że pójdę, wyprowadzę zwierza na spacer, może się uspokoi [emoji16]

reklama
No nie wierzę, już ponad 3h śpi (może dlatego, że na brzuszku?) i nie wygląda jakby zaraz miał się obudzić 🤯 (sprawdziłam, żyje 😂), a już ponad 4h nie jadł, więc czekam z karmieniem, a potem idę w kimę, bo już padam, tzn. taki jest plan, bo wątpię, że po takim spaniu mi od razu ładnie znowu zaśnie 😭 Ale ogarnęłam kuchnię, pranie, odciagnęłam całe 40ml mleka i nawet kolację zjadłam 😯

A i zapomniałam się pochwalić, leniwe udało mi się zrobić na obiad (suszarka i smoczek pomogły, bo akurat wtedy nie chciał spać) 😁

Załączniki

• received_1899895626827750.jpeg
    received_1899895626827750.jpeg
    499,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Na pewno ma to jakiś wpływ, ale weź tu wyjdź z dzieckiem jak Ci pół dnia drze mordę o nic 🙄 Ty do niego z sercem, a on Cię pięścią w twarz i pazurami po cyckach 🤦‍♂️ to jak już zaśnie to trzeba coś zjeść, umyć się, pranie wstawić i... znowu się drze 😂 ale jutro już sobie obiecałam, że pójdę, wyprowadzę zwierza na spacer, może się uspokoi 😁
Moja ma kombinezon tak duży że nogi jej nie wchodzą w nogawki. Niby rozmiar 56/62 🙃 ale i tak ją wsadzam w ten kombinezon na spacer, więc nie masz się o co martwić i swojego też tak ubierz. Moja w domu też czasami płacze a za każdym razem na spacerze śpi. Najdłuższy mieliśmy 2 godziny i nawet na chwilę nie otworzyła oczu 😅 a jak wieje bardzo, to wyjdź chociaż sama na chwilę. To serio dużo daje jak już ma się dosyc😊

Do góry