reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O rety, naprawdę masz super chłopaka. Mój mąż nie wstaje do Małej, a cierpliwość do usypiania w cięższe dni kończy mu się około 2 w nocy - potem ucieka do innego pokoju spać. A jak wraca z pracy to wygląda jakby rok już nie spał 😂
Wiem, jeszcze się o mnie troszczy ♥️ całe szczęście, że ma taką cierpliwość, bo u mnie z tym słabo 🙁

reklama
Dzwonił do mnie sanepid. Przedluzyli corce kwarantanne do 25go. Prawie sie poplakalam. Nie wiem jak ona wytrzyma w domu tyle. Jestem zalamana. Mam dosc juz tego cholernego wirusa. Nie mozna normalnie żyć... Wyjsc do restauracji... Nic nie wolno. Siedziec w domu i patrzec w sciane.....
Ale, że jak przedłużyli? Mogą tak sobie przedłużyć? Z jakiego powodu? Ja na kwarantannie siedziałam 17 dni 😭 a teraz w sumie trochę też jak na kwarantannie, bo z domu nie wychodzę 😂

ciekawe czym sie kierują żeby przedłużyć... no dramat. Moi rodzice właśnie wychodzą z covida bo przechodzili, masakra, nawet nie możesz wyrzucić śmieci :D mama pod osłoną nocy wyrzucała uzbierane na balkonie :D:D:D
Ze śmieciami najgorzej, do mnie siostra przyjeżdżała co jakiś czas z zakupami to wyrzuciła przy okazji, a najlepsze, że ja zdrowa byłam a wyjść nie mogłam jeszcze dłużej niż chory chłopak 🤦‍♂️

Ale, że jak przedłużyli? Mogą tak sobie przedłużyć? Z jakiego powodu? Ja na kwarantannie siedziałam 17 dni 😭 a teraz w sumie trochę też jak na kwarantannie, bo z domu nie wychodzę 😂
Przedluzyli bo pierw bylo ze ostatni kontakt miala w piatek, a inne dziecko niby w poniedzialek bylo ostatni dzien. No trudno jakos damy rade. Bedzis siedziec i sprzatac balkon 😂😂😂

Ze śmieciami najgorzej, do mnie siostra przyjeżdżała co jakiś czas z zakupami to wyrzuciła przy okazji, a najlepsze, że ja zdrowa byłam a wyjść nie mogłam jeszcze dłużej niż chory chłopak 🤦‍♂️
A ja chcialam ci napisac, ze ty moze smitna jestss bo siedzisz w domu!! Ja dzisiaj siedząc w domu i czekajac na meza do 17 dostawalam depresji.. Jak wyszlam z młoda to wróciłyśmy o 18.30. Juz sie zimno strasznie zrobilo. Ja to nie moge zyc w zamknieciu. W wiezieniu to bym po tygodniu wisiala na sznurku 😂

A ja chcialam ci napisac, ze ty moze smitna jestss bo siedzisz w domu!! Ja dzisiaj siedząc w domu i czekajac na meza do 17 dostawalam depresji.. Jak wyszlam z młoda to wróciłyśmy o 18.30. Juz sie zimno strasznie zrobilo. Ja to nie moge zyc w zamknieciu. W wiezieniu to bym po tygodniu wisiala na sznurku 😂
Na pewno ma to jakiś wpływ, ale weź tu wyjdź z dzieckiem jak Ci pół dnia drze mordę o nic 🙄 Ty do niego z sercem, a on Cię pięścią w twarz i pazurami po cyckach 🤦‍♂️ to jak już zaśnie to trzeba coś zjeść, umyć się, pranie wstawić i... znowu się drze 😂 ale jutro już sobie obiecałam, że pójdę, wyprowadzę zwierza na spacer, może się uspokoi 😁

reklama
Jak mój siedzi cicho, to dzieciaki sąsiadów się nadzierają jakby je ktoś zarzynał albo na flecie gra jakiś dzieciak dzień w dzień do znudzenia wciąż to samo, zero spokoju 😔

Do góry