reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
To tylko moja nie przepada???!!! 😵

moja lubi spedzac czas przy cycu, albo spac 🤔
Moja tez nie lubi, ale kilka razy dziennie ja klade. Dla jej dobra 😁. Tylko musze jakas mate porzadna kupic bo ta po starszej to totalny badziew. I puzzle piankowe. Chociaz podoba mi się ze skipp hoppa taki,, dywan,, piankowy ale drogi i sie zastanawiam co zrobić 😂

Moja tez nie lubi, ale kilka razy dziennie ja klade. Dla jej dobra 😁. Tylko musze jakas mate porzadna kupic bo ta po starszej to totalny badziew. I puzzle piankowe. Chociaz podoba mi się ze skipp hoppa taki,, dywan,, piankowy ale drogi i sie zastanawiam co zrobić 😂
Ja kupilam uzywaną z babysenses kontrastową za polowe ceny na olx ☺️, super jest i mala obserwuje. Ale 5 min i jęczy 🤪

Cos może być w tym problemie z przystawieniem, polozna tak zasugerowała i niby do miesiąca takie rzeczy mogą się zmienić eh już nie wiem
Jak to czytałam, to wypisz wymaluj moje dziecko 😯🥺 mam nadzieję, że sobie wkręcam, bo ani położna ani pediatra nic nie mówiły. Ale zmienić na gorsze, czy wrócić do normy? Czy to samo się nie ustabilizuje tylko trzeba na rehabilitację czy coś? Tak mi się jakoś kojarzy, że dziecko siostry miało z tym problem, muszę ją podpytać.

Jak to czytałam, to wypisz wymaluj moje dziecko 😯🥺 mam nadzieję, że sobie wkręcam, bo ani położna ani pediatra nic nie mówiły. Ale zmienić na gorsze, czy wrócić do normy? Czy to samo się nie ustabilizuje tylko trzeba na rehabilitację czy coś? Tak mi się jakoś kojarzy, że dziecko siostry miało z tym problem, muszę ją podpytać.
Beti - jak to przeczytałam to wypisz wymaluj każde dziecko ;) nasza też podkurcza i prostuje nogi przy przebieraniu itd... jedynie czego nie ma to problemu z przystawianiem, ale Ty akurat pisałaś coś o wklęsłych sutkach wiec pewnie dlatego. Jeśli Cie to martwi to sprawdź z lekarzem dla własnego spokoju, ale nie martw sie na zapas.

Dziewczyno u nas odpadł po 6 tygodniach [emoji28] a powiedz z jakiego powodu miałaś jednak cc?
11 godzin sn i w drugiej fazie u malego pojawila sie trachykardia-tetno 200 i lekarz w mig zdecydowal, ze cc. Jeszcze znieczulenie nie dzialalo, jak zaczeli i tak sie zdenerwowalam, ze nie migli mi cisnienia uregulowac, litr jrwi stracilam i juz odplywalam, ale juz wszystko dobrze. Jednak wspomnienie dla mnie to trauma. Jestem wdzieczna lekarzom, ze z synkiem wszystko dobrze.

Beti - jak to przeczytałam to wypisz wymaluj każde dziecko ;) nasza też podkurcza i prostuje nogi przy przebieraniu itd... jedynie czego nie ma to problemu z przystawianiem, ale Ty akurat pisałaś coś o wklęsłych sutkach wiec pewnie dlatego. Jeśli Cie to martwi to sprawdź z lekarzem dla własnego spokoju, ale nie martw sie na zapas.
No w sumie niby tak 😁 Ale mój tak strasznie ulewa, zwłaszcza modyfikowane i często godzinę albo dwie po jedzeniu ulewa nadal dużo... Nie, nie wklęsłych nie mam, jedynie stwierdziły położne w szpitalu, że płaskie, ale jak dla mnie są normalne, a jeszcze jak laktator wyciągnie to tym bardziej, mały sutka ładnie łapie, tyle, że samego sutka, a to boli i muszę mu więcej cycka wpychać 😁 zapytam położną co sądzi o tych napięciach 😉

11 godzin sn i w drugiej fazie u malego pojawila sie trachykardia-tetno 200 i lekarz w mig zdecydowal, ze cc. Jeszcze znieczulenie nie dzialalo, jak zaczeli i tak sie zdenerwowalam, ze nie migli mi cisnienia uregulowac, litr jrwi stracilam i juz odplywalam, ale juz wszystko dobrze. Jednak wspomnienie dla mnie to trauma. Jestem wdzieczna lekarzom, ze z synkiem wszystko dobrze.
masakra !!! :o:o:o

reklama
No w sumie niby tak 😁 Ale mój tak strasznie ulewa, zwłaszcza modyfikowane i często godzinę albo dwie po jedzeniu ulewa nadal dużo... Nie, nie wklęsłych nie mam, jedynie stwierdziły położne w szpitalu, że płaskie, ale jak dla mnie są normalne, a jeszcze jak laktator wyciągnie to tym bardziej, mały sutka ładnie łapie, tyle, że samego sutka, a to boli i muszę mu więcej cycka wpychać 😁 zapytam położną co sądzi o tych napięciach 😉
moja modyfikowane też ulewa jak coś ;) nie jakoś dużo, ale akurat z mlekiem z piersi jej sie nie zdarza. Pewnie cos jest na rzeczy z tym modyfikowanym ;) nachapie się go tyle z butli.. :D z piersi tak szybko nie wyciągnie :D

Do góry