reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

11 godzin sn i w drugiej fazie u malego pojawila sie trachykardia-tetno 200 i lekarz w mig zdecydowal, ze cc. Jeszcze znieczulenie nie dzialalo, jak zaczeli i tak sie zdenerwowalam, ze nie migli mi cisnienia uregulowac, litr jrwi stracilam i juz odplywalam, ale juz wszystko dobrze. Jednak wspomnienie dla mnie to trauma. Jestem wdzieczna lekarzom, ze z synkiem wszystko dobrze.
Oj biedna. Najwazniejsze, że wszystko dobrze z wami 😍😍

reklama
moja modyfikowane też ulewa jak coś ;) nie jakoś dużo, ale akurat z mlekiem z piersi jej sie nie zdarza. Pewnie cos jest na rzeczy z tym modyfikowanym ;) nachapie się go tyle z butli.. :D z piersi tak szybko nie wyciągnie :D
A mój właśnie ostatnio ulewa sporo partiami, ale łącznie z 1/3 tego co wypił, moje czasem też ulewa, ale faktycznie rzadziej i mniej no i tylko jak z butli dostaje odciągnięte, no ale z cyca to za dużo nie pociągnie, nie ma co ulać 😁

Dziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Dziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Niby sie robi kolo 6tego, ale nam polozna powiedziala tez ze lepiej troche pozniej po w 6tym czesto wynik badania nie jest pewien i wtedy trzeba powtarzac. 🤷‍♀️

Póki co i tak laktatora nie będę używać, bo mleka mało, to jak już coś jest, to daję cyca mimo bólu, bo mały strasznie się domaga i żal nie dać chociaż na chwilę jak jest niespokojny 🥺
Ostatnio oprócz Femal.tikera piję też MOM SOS na laktację i mam wrażenie, że mam więcej mleka. Ale może to tylko złudzenie/przypadek.
Ja już prawie 2 tygodnie w domu siedzę 🙁 raz, że ciężko mi się zmobilizować, a dwa nie wiem jak małego ubrać i czy da radę w ogóle jakoś bez tego kombinezonu, a trzy co już bym się chciała ogarnąć, to wciąż pada 😢 zwariować można...
Ja dzisiaj wyszłam z Małą na balkon 😂 A tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.
Ja miałam zalecone między 6. a 8. tygodniem

Ostatnio oprócz Femal.tikera piję też MOM SOS na laktację i mam wrażenie, że mam więcej mleka. Ale może to tylko złudzenie/przypadek.

Ja dzisiaj wyszłam z Małą na balkon 😂 A tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.

Ja miałam zalecone między 6. a 8. tygodniem
My ostatnio zerwalismy sie ze smyczy i zrobilismy 20min spacer 😁😁😁 dluzej sie balismy 🤣 malej to dobrze zrobilo, dostala pozniej cycusia i nawet w lozeczku zasnela co jej sie nie zdarza 😁

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry