To ja 2h chodze ale ostatnio to juz szlam ze strachem bo była bliska wybudzenia ja juz ciepła sie nie mogę doczekać chyba ciagle bede na dworzeMy ostatnio zerwalismy sie ze smyczy i zrobilismy 20min spacer dluzej sie balismy malej to dobrze zrobilo, dostala pozniej cycusia i nawet w lozeczku zasnela co jej sie nie zdarza
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
No właśnie. Prywatnie mam wizytę w czwartek i chyba dla świętego spokoju pojadę, jak mam w zaleceniu. A z NFZ zrezygnuje.ja mam w zaleceniach do 6 tygodnia
My jak mieszkaliśmy na 4 piętrze bez windy to trzymalam wózek w samochodzie. Schodziłam z fotelikiem, wyjmowałam wozek, przekladalan do gondoli i jechalam. Bozee jak mnie to denerwowaloo.zisiaj wyszłam z Małą na balkon A tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.
Nam położna powiedziała, że między 4, a 8 tygodniem i idziemy za tydzień jakośDziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już
O a co to? Bo ten fema*ltiker to wypiję teraz co mam, bo od siostry dostałam, ale więcej tego pić nie będę, nawet z mlekiem.mam odruch wymiotny, to już wolę bocianka, też niedobry, ale jakoś przez gardło przechodzi chociaż jak dla mnie to żadnen z tych specyfików nie pomagaOstatnio oprócz Femal.tikera piję też MOM SOS na laktację i mam wrażenie, że mam więcej mleka. Ale może to tylko złudzenie/przypadek.
Ja dzisiaj wyszłam z Małą na balkon A tak to siedzimy też i czekam z spacerem na męża - na razie wózek stoi w mieszkaniu, więc go z 4. piętra w połogu dźwigać nie będę.
Ja miałam zalecone między 6. a 8. tygodniem
My dzisiaj wyszliśmy do auta i z powrotem, bo musiałam na chwilę do galerii coś podpisać w Playu, to się przejechaliśmy, mały przynajmniej ładnie zasnął w aucie i potem jeszcze spał łącznie jakieś 3h
Ja mam w bloku windę, tyle że boję się nią jeździć no ale teraz z chłopakiem wciąż jeździłam, bo niby nie mogłam po cc schodami na początku, ale z wózkiem już nie będzie wyboru
KarolinaAnna.K
U nas jest średnio z miejscami parkingowymi blisko bloku. Fajne osiedle, bezpieczne jak chcesz dziecko wypuścić, ale do samochodu raczej dalekoMy jak mieszkaliśmy na 4 piętrze bez windy to trzymalam wózek w samochodzie. Schodziłam z fotelikiem, wyjmowałam wozek, przekladalan do gondoli i jechalam. Bozee jak mnie to denerwowaloo.
Niby jakaś wózkarnia jest na dole - strasznie zagracona rowerami, ale może się ostatecznie jakoś będziemy wciskać. Choć trochę się boję, że wózek się będzie kurzył i brudził.
Specyfik podobny do Femal.tikera, też bazujący na słodzie. Trochę chyba smaczniejszy, ale jak nie możesz przełknąć Femal.tikera, to ten też może Ci nie podejść :/ Mnie tam wszystkie nawet z mlekiem smakują. I te różne ziołowe herbatki teżO a co to? Bo ten fema*ltiker to wypiję teraz co mam, bo od siostry dostałam, ale więcej tego pić nie będę, nawet z mlekiem.mam odruch wymiotny, to już wolę bocianka, też niedobry, ale jakoś przez gardło przechodzi chociaż jak dla mnie to żadnen z tych specyfików nie pomaga
kwiatek250
Umęczyłaś siě, ale teraz masz juz dzidzię przy sobie11 godzin sn i w drugiej fazie u malego pojawila sie trachykardia-tetno 200 i lekarz w mig zdecydowal, ze cc. Jeszcze znieczulenie nie dzialalo, jak zaczeli i tak sie zdenerwowalam, ze nie migli mi cisnienia uregulowac, litr jrwi stracilam i juz odplywalam, ale juz wszystko dobrze. Jednak wspomnienie dla mnie to trauma. Jestem wdzieczna lekarzom, ze z synkiem wszystko dobrze.
Karolina9933
Ja byłam wczoraj na usg bioderek. Synek w niedzielę skończył miesiąc. Mamy się stawić na kontrolę jak skończy 3 miesiące. Jak dzwoniłam to pani w rejestracji mówiła, że pierwsza wizyta powinna odbyć się między 3 a 6 tygodniem.Dziewczyny ja zgłupieje. Siostra zapisała mi córę na 26 kwietnia na NFZ na usg bioderek, bo pani powiedziała, że dopiero się robi od 8 tygodnia, a w zaleceniu ze szpitala mam 4 tydz. Więc ja już
reklama
marta18691
A moj to gagatek od urodzenia glowe wygina umial tak trzymać i podnosic cy czas niewiem tyle sily maale ładnie trzyma głowke moj poki co to lezy plackiem