Nie zdążyłam, już się rozkręcaJa dopiero śniadanie jem i kawusia!! Myślałam, że ten mały potwór już nie zaśnie, ale na szczęście śpi, ciekawe tylko czy zdążę zjeść
reklama
Moja kruszynka nie spi juz 2.5 h juz taka dorosla jest 5 tygodni dzisiajJa dopiero śniadanie jem i kawusia!! Myślałam, że ten mały potwór już nie zaśnie, ale na szczęście śpi, ciekawe tylko czy zdążę zjeść
marta18691
Fanka BB :)
moj tez 5tygodni dzisiajMoja kruszynka nie spi juz 2.5 h juz taka dorosla jest 5 tygodni dzisiaj
Dzwonilam na bioderka bo problem byl z nr skierowania okazalo sie ze pindy w przychodni zapomnialy peselu wpisac a ja bede latac bjak glupia i zalatwiacale moja polozna byla tam w rejestracji w przychodni i podala im nr peselu i skierowanie bede miala ale i tak we wtorek odbiore bo na pobranie krwi z malym idenie ma to jak z rana sie podenerewowac
Mówili, że takie małe to ma 3 funkcje: jedzenie, spanie i sranie podczas gdy mojemu funkcja spanie nie działa pieluchę mu zmieniłam to dalej ryk no to dałam cyca obolałego jednego, przysypiał, miałam nadzieję, ale nie, dałam drugiego i to samo, a teraz trzymam go na rękach i czekam na cud niby się uspokoił, ale spać nie będzie, tylko patrzy na mnie tymi wielkimi ślepiami, czy aby na pewno jestem obok jakby nie czuł cyca mojego pod głowąMoja kruszynka nie spi juz 2.5 h juz taka dorosla jest 5 tygodni dzisiaj
marta18691
To masz cycoholikaMówili, że takie małe to ma 3 funkcje: jedzenie, spanie i sranie podczas gdy mojemu funkcja spanie nie działa pieluchę mu zmieniłam to dalej ryk no to dałam cyca obolałego jednego, przysypiał, miałam nadzieję, ale nie, dałam drugiego i to samo, a teraz trzymam go na rękach i czekam na cud niby się uspokoił, ale spać nie będzie, tylko patrzy na mnie tymi wielkimi ślepiami, czy aby na pewno jestem obok jakby nie czuł cyca mojego pod głową
Karolina9933
U mnie ten sam problem, trądzik pojawił się 3 dni temu na całej buźce. Po jakim czasie u Was zniknął?To od hormonow jak karmisz piersia zejdzie samo u nas zeszlo
marta18691
Niepamietam ale tez byl wysypany na calej buzce kilka mu zostalo krostekU mnie ten sam problem, trądzik pojawił się 3 dni temu na całej buźce. Po jakim czasie u Was zniknął?
Ja przemywam corce wodą przegotowana i schodzi.U mnie ten sam problem, trądzik pojawił się 3 dni temu na całej buźce. Po jakim czasie u Was zniknął?
reklama