Nie zdążyłam, już się rozkręcaJa dopiero śniadanie jem i kawusia!! Myślałam, że ten mały potwór już nie zaśnie, ale na szczęście śpi, ciekawe tylko czy zdążę zjeść![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zdążyłam, już się rozkręcaJa dopiero śniadanie jem i kawusia!! Myślałam, że ten mały potwór już nie zaśnie, ale na szczęście śpi, ciekawe tylko czy zdążę zjeść![]()
Moja kruszynka nie spi juz 2.5 hJa dopiero śniadanie jem i kawusia!! Myślałam, że ten mały potwór już nie zaśnie, ale na szczęście śpi, ciekawe tylko czy zdążę zjeść![]()
Moja kruszynka nie spi juz 2.5 hjuz taka dorosla jest
5 tygodni dzisiaj
![]()
Mówili, że takie małe to ma 3 funkcje: jedzenie, spanie i sranie podczas gdy mojemu funkcja spanie nie działaMoja kruszynka nie spi juz 2.5 hjuz taka dorosla jest
5 tygodni dzisiaj
![]()
To masz cycoholikaMówili, że takie małe to ma 3 funkcje: jedzenie, spanie i sranie podczas gdy mojemu funkcja spanie nie działapieluchę mu zmieniłam to dalej ryk no to dałam cyca obolałego jednego, przysypiał, miałam nadzieję, ale nie, dałam drugiego i to samo, a teraz trzymam go na rękach i czekam na cud
niby się uspokoił, ale spać nie będzie, tylko patrzy na mnie tymi wielkimi ślepiami, czy aby na pewno jestem obok jakby nie czuł cyca mojego pod głową
![]()
U mnie ten sam problem, trądzik pojawił się 3 dni temu na całej buźce. Po jakim czasie u Was zniknął?To od hormonow jak karmisz piersia zejdzie samo u nas zeszlo
Niepamietam ale tez byl wysypany na calej buzce kilka mu zostalo krostekU mnie ten sam problem, trądzik pojawił się 3 dni temu na całej buźce. Po jakim czasie u Was zniknął?
Ja przemywam corce wodą przegotowana i schodzi.U mnie ten sam problem, trądzik pojawił się 3 dni temu na całej buźce. Po jakim czasie u Was zniknął?