reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moje chyba też. Tak nachwaliłam jak to ładnie śpi a dziś od południa wogole nie chce zasnąć... Już nie mam siły, czekam do 22:30 na karmienie i mam nadzieję że już zaśnie bo padam na twarz ...
Ja jak już mojej mam dosyć noszenia, lulania i śpiewania, to odkładam młodą do łóżeczka, włączam karuzelę i szumisia i w końcu zasypia 🤣 wczoraj pół godziny leżała i w końcu zasnęła 😅 a w dzień to samo, spanie po godzinie, dwie. Nic nie da się zrobić. A cwane to, tak to lulasz i oczy zamknięte i śpi, odkładasz i oczy otwarte. Ale dzisiaj chyba taki dzień był beznadziejny. Siostry synek 3 miesięczny, to samo marudny w dzień. Ja z moją w dzień spałam dwa razy 🙈

reklama
Ja wlasnie mialam 4 podejście odlozenia do łóżeczka, udalo sie. Spi juz z 10 minut😂chwilo trwaj. Próbuję sie nie zlamac i nie używać swojego lozka i wózka, zostawiam to na ostateczność 😂😂😂 bujaczek chyba zaczne używać 😁dzisiaj siedze w pizamie, tesciu odebral starsza corke z przedszkola bo u nas zima sie zrobila, śnieżyca.
Wy macie takie problemy z dziecmi😆nie chca spac w lozeczku mojego tam gdzie dasz tam spi😂moj u nas w sypialni w turystycznym spi a u gory ma swoj pokoj z lozeczkiem drewnianym jak sprzatam biore go do gory i spi sobie tam😂

Wy macie takie problemy z dziecmi😆nie chca spac w lozeczku mojego tam gdzie dasz tam spi😂moj u nas w sypialni w turystycznym spi a u gory ma swoj pokoj z lozeczkiem drewnianym jak sprzatam biore go do gory i spi sobie tam😂
Ciesz sie ciesz nic wiecznie nie trwa 😂😂😂 ja az tak nie mogę narzekać. Mala poprostu sie zmienia i tyle 😁 jest moim sloneczkiem malym i wszystko jej wybacze 😍😍😍ja juz przyzwyczajona ze spie po 5 h, jak chodzilam do pracy tez tak spalam 😁

Ciesz sie ciesz nic wiecznie nie trwa 😂😂😂 ja az tak nie mogę narzekać. Mala poprostu sie zmienia i tyle 😁 jest moim sloneczkiem malym i wszystko jej wybacze 😍😍😍ja juz przyzwyczajona ze spie po 5 h, jak chodzilam do pracy tez tak spalam 😁
Moj kubus to Aniolek😂jak narazie jak daje ogarnac dom dzieci obiad i makiajz sobie tez zrobie dzis juz od 6nie spie zdazylam sobie paznokcie pomalowac baza potem reszte juz sniadanie jem i kawa moj napoj bogow niewiem tez tak masz ja 3kawy pije 😂

Moj kubus to Aniolek😂jak narazie jak daje ogarnac dom dzieci obiad i makiajz sobie tez zrobie dzis juz od 6nie spie zdazylam sobie paznokcie pomalowac baza potem reszte juz sniadanie jem i kawa moj napoj bogow niewiem tez tak masz ja 3kawy pije 😂
Ja juz umalowana 😁😁 dziecko w przedszkolu, zaraz sprzatanie jakieś. Kawa juz tez byla 😁

reklama
Ja dopiero śniadanie jem i kawusia!! Myślałam, że ten mały potwór już nie zaśnie, ale na szczęście śpi, ciekawe tylko czy zdążę zjeść 😁

Do góry