reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Plusem cesarki jest to że nie nacinają krocza ani się nie pęka więc nie martwię się o jakiś dyskomfort, ale minusem to że trzeba odczekać ze staraniami o kolejne dziecko i się pilnować. Mi lekarz mówił że muszę się wstrzymać min rok i 3 miesiące od porodu żeby nie rodzić wcześniej niż 2 lata po pierwszym. A plany miałam inne ale co zrobić [emoji23]
Ja poprzednio odczekalam 5 tyg (ale bylam mloda i spontaniczna) [emoji23][emoji23]teraz sie jakos boje. Czekam na wizyte u doktorka. Nie wiem czemu dal mi dopiero 1 kwiatnia!! Chyba, żeby mnie wkurzyć [emoji23][emoji23]

Plusem cesarki jest to że nie nacinają krocza ani się nie pęka więc nie martwię się o jakiś dyskomfort, ale minusem to że trzeba odczekać ze staraniami o kolejne dziecko i się pilnować. Mi lekarz mówił że muszę się wstrzymać min rok i 3 miesiące od porodu żeby nie rodzić wcześniej niż 2 lata po pierwszym. A plany miałam inne ale co zrobić [emoji23]
Dobre😂

Ja czekalam 5 lat 😂😂 ale to nie byla dobra decyzja, trzeba bylo 2 lata różnicy i by bylo super. Teraz wszystko od nowa, duza roznica wieku. Znowu do prscy wroce za 2 lata dopiero... A juz tesknie za pracą. Takze troche smutno.

To Hania jest za grzeczna skoro masz czas tęsknić za pracą [emoji1787]
Ja czekalam 5 lat [emoji23][emoji23] ale to nie byla dobra decyzja, trzeba bylo 2 lata różnicy i by bylo super. Teraz wszystko od nowa, duza roznica wieku. Znowu do prscy wroce za 2 lata dopiero... A juz tesknie za pracą. Takze troche smutno.

Dziewczyny czy wasze pociechy tez wypełniają wasz cały czas ? To moje pierwsze dziecko i kompletnie nie potrafię się odnaleźć. Ani sprzątnąć, ani obiadu dobrze zrobic, mega zmeczenie daje się we znaki... zastanawiam się czy to ja się tak pogubiłam czy potrzeba czasu żeby się wszystkiego nauczyć przy niej

To Hania jest za grzeczna skoro masz czas tęsknić za pracą
emoji1787.png
Nie lubię takiego zamknięcia w domu troche mnie to meczy. Lubie duży kontakt z ludźmi

Dziewczyny czy wasze pociechy tez wypełniają wasz cały czas ? To moje pierwsze dziecko i kompletnie nie potrafię się odnaleźć. Ani sprzątnąć, ani obiadu dobrze zrobic, mega zmeczenie daje się we znaki... zastanawiam się czy to ja się tak pogubiłam czy potrzeba czasu żeby się wszystkiego nauczyć przy niej
Gdybym nie miala drugiej corki, to bym miala w nosie obiadki, ale muszę. Ja to zjem kanapke na obiad i jestem zadowolna. Sprzatac sprzatam, bo tez starsza robi syf. Każdy sie czuje zmęczony uwierz. Potrzebujesz czasu i wpadniesz w rytm. Odpoczywaj jak mozesz

reklama
To potem beda wszystkie brykac ze az lozka sie zarwa😂
Ja tam już podziękuję :p Ostatnio zaszłam w ciążę przypadkiem, więc teraz najpewniejsza antykoncepcja to brak seksu, zresztą jak patrzę na to małe, drące się stworzonko, a do tego przypomnę sobie jeszcze poród, to nawet ochoty nie mam i myślę, że mój chłopak też 😢 A druga sprawa to, że po cesarce nie można za szybko zajść w ciążę... no ja już mam nadzieję nigdy nie zajść.

Do góry