reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
My druga noc przyzwyczajamy do łóżeczka powodzeniaJa zauwazylam ze mojA ma co 2 dzien gorsza noc, i dzis akurat ta noc wypada
Sylwia99
Co dwa dniCo ile kąpiecie maluchy?
U mnie to samo, odciągam właśnie co zostało, mały się drze, chłopak już chyba 3 raz mu pieluchę zmienia i 3 karmienie w ciągu godziny zaraz że z cyca się nie najadł, to rozumiem, ale później dostał 60ml mm i wciąż mało, pewnie dlatego, że pół ulałNarzeczony przejął, a ja odciągam mleko hehe dzień, jak co dzień
Co 2 dniCo ile kąpiecie maluchy?
Sylwia99
Faktycznie masz głodomoraU mnie to samo, odciągam właśnie co zostało, mały się drze, chłopak już chyba 3 raz mu pieluchę zmienia i 3 karmienie w ciągu godziny zaraz że z cyca się nie najadł, to rozumiem, ale później dostał 60ml mm i wciąż mało, pewnie dlatego, że pół ulał
Dostał teraz jeszcze jakieś 40ml i tylko chwilowo się uspokoił zaraz jeszcze od razu wypije te ochłapy, co wciąż uparcie ściągam mu na noc, żeby coś miałFaktycznie masz głodomora
Ewq9
Ja tak mojego daje po kąpieli i jedzeniu, zaśnie, potrzymam jeszcze z 15 min, wycałuje i do łóżeczka [emoji1] dzisiaj miał twardy sen i nie przebudził się podczas przenoszenia. Czasem jak się przebudzi to patrzy na mnie i czeka na kolejne buziaki i wtedy zasypia [emoji38]
Zobacz załącznik 1245214
Moja dzisiaj na wieczór nie odkładalna, ja ją do łóżeczka nakrywam już, minuta i płacz [emoji18][emoji18]
Ewq9
Biedny... a jakie mleko modyfikowane dajesz? Widziałam że jest bebilon AR na ulewanie właśnie
U mnie to samo, odciągam właśnie co zostało, mały się drze, chłopak już chyba 3 raz mu pieluchę zmienia i 3 karmienie w ciągu godziny zaraz [emoji2962] że z cyca się nie najadł, to rozumiem, ale później dostał 60ml mm i wciąż mało, pewnie dlatego, że pół ulał [emoji16]
reklama
Ja najgorzej w nocy po 2 budzeniu ląduje u mnie w lozkuMy druga noc przyzwyczajamy do łóżeczka powodzenia