Ja mam termin na piątek, właśnie wyszłam z KTG i czekam na wizytę u lekarza Skurczy nie mam, bo nie czuję, a z rozwarciem delikatnym chodzę już ponad 2 tygodnie Ciekawa jestem czy się zwiększyłoTo jesteśmy we 3 ostatki chyba właśnie idę na 2 godzinny spacer wzorem Kwiatka, może i mi coś pomoże bo cisza u mnie jak makiem zasiał który tydzień macie? Bo u mnie dziś już 41+0 !!!
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
jeszcze jaGratulacje dla nowych mam Czy tylko ja zostałam jeszcze z brzuszkiem?
Michalina_25
daj znac! u mnie tak samo, rozwarcie na 1,5 cm od dwoch tygodni, skurcze zadne sie nie piszą kiedy to się zacznie...Ja mam termin na piątek, właśnie wyszłam z KTG i czekam na wizytę u lekarza Skurczy nie mam, bo nie czuję, a z rozwarciem delikatnym chodzę już ponad 2 tygodnie Ciekawa jestem czy się zwiększyło
Skurczy brak, rozwarcie z "opuszka" zrobiło się na palec, szyjka otwarta, nawet dotknęła główki dziecka Także brakuje tylko skurczy. Czekamy dalejdaj znac! u mnie tak samo, rozwarcie na 1,5 cm od dwoch tygodni, skurcze zadne sie nie piszą kiedy to się zacznie...
Michalina_25
czyli jesteśmy na tym samym etapie. przypomnij na kiedy masz termin?Skurczy brak, rozwarcie z "opuszka" zrobiło się na palec, szyjka otwarta, nawet dotknęła główki dziecka Także brakuje tylko skurczy. Czekamy dalej
Wg aplikacji w telefonie 26.02, a w karcie wpisany 28.02czyli jesteśmy na tym samym etapie. przypomnij na kiedy masz termin?
Michalina_25
ja 24.02Wg aplikacji w telefonie 26.02, a w karcie wpisany 28.02
MimiiMalwina
U mnie też cisza... Jutro idę na KTG i chyba zostawia mnie w szpitaluTo jesteśmy we 3 ostatki chyba właśnie idę na 2 godzinny spacer wzorem Kwiatka, może i mi coś pomoże bo cisza u mnie jak makiem zasiał który tydzień macie? Bo u mnie dziś już 41+0 !!!
MimiiMalwina
Trzymam kciuki powodzeniaNareszcie !!! Czekamy na dobre nowiny
reklama
MimiiMalwina
Graatulacje I jak poród bardzo bolało?Moja Mała też już na świecie od 16:59 Ponad 3,4kg.
Niestety, trochę to wszystko potrwało, bo główka nie wstawiała się do kanału i rozważali już podobno CC. Podobno, bo z 2h byłam na gazie rozweselającym i prawie nic z tego nie pamiętam. Ale gaz się w końcu skończył, wcześniej nie chciałam go podobno oddać, i ostatnią godzinę już byłam "na trzeźwo". Trochę zostałam nacięta, choć położna się starała ochronić krocze.
Generalnie położna bardzo miła była i warunki też ok.
Co prawda leżymy dalej w części porodowej, bo nie było miejsca na położnictwie i w związku z tym nie mam łazienki w pokoju, ale leżymy za to same