U nas dopiero na 7ma dobeJa jak zdjęłam ten opatrunek bylo mi o wiele lepiej. Mialam go takiego wielkiego, skora na brzuchu mi sie odparzyła..
reklama
No to Kochana powodzonka ja w poniedzialek na ktg nie mialam zadnych skurczy, we wtorek tez zarejestrowal sie fest jeden i w nocy z wtorku na srode urodzilamDziś rozwarcie ma dwa palce (awans o 1 od wczoraj), ale skurcze się wyciszyły trochę :/ Jednak na KTG jeden "fest" udało się zarejestrować. Według lekarza warunki są, jest szansa, że może się uda. Ale pewności nie ma.
@olga.1 - mnie tez dobija to ze moj maz jeszcze dziecka nie widzial. I te procedury faktycznie sa bez sensu no bo czy sprzataczki albo poelegniarki ktore tutaj wchodza codziennie a nie byly szczepione maja regularnie robione wymazy???
Musimy to przetrwac. Ja wysylam mezowi zdjecia i filmiki i dodaje mi to wiele otuchy jak daje mi do zrozumienia jaki juz jest zakochany w córce
Musimy to przetrwac. Ja wysylam mezowi zdjecia i filmiki i dodaje mi to wiele otuchy jak daje mi do zrozumienia jaki juz jest zakochany w córce
zgredzus
Fanka BB :)
Straszne to jest. Jak jeszcze dzwoniłam na kamerce to widziałam jak mąż prawie płakał i w rozmowach też było czuć tą rozłokę.
@olga.1 - mnie tez dobija to ze moj maz jeszcze dziecka nie widzial. I te procedury faktycznie sa bez sensu no bo czy sprzataczki albo poelegniarki ktore tutaj wchodza codziennie a nie byly szczepione maja regularnie robione wymazy???
Uda się!!Dziś rozwarcie ma dwa palce (awans o 1 od wczoraj), ale skurcze się wyciszyły trochę :/ Jednak na KTG jeden "fest" udało się zarejestrować. Według lekarza warunki są, jest szansa, że może się uda. Ale pewności nie ma.
O boze bardzo późno. I nie myje się rany przez 7 dni???U nas dopiero na 7ma dobe
Ha ha ja też tak chodzę a zawsze się zastanawiałam dlaczego kobiety w ciąży tak chodzą jak pingwinki . No jestem ciekawa co powiedzą mi w poniedziałek, dzisiaj byłam na spacerze 3h żeby coś samo ruszyło i tak mnie krocze boliTez mam termin na 22 mi ginekolog powiedział że jeśli nic się nie będzie działo to we.wrorek mam się zgłosić na KTG
Ogólnie chodzę jak kwoka typowy kaczy chód mam
Michalina_25
Fanka BB :)
To kto jeszcze został nierozpakowany?
reklama
Zgłaszam sięTo kto jeszcze został nierozpakowany?