sandra0777
Fanka BB :)
Ja tezTo kto jeszcze został nierozpakowany?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tezTo kto jeszcze został nierozpakowany?
Ja też właśnie mam dziś 40+2 , w piątek mam się stawić w szpitalu, ale nie mam pojęcia czy będą od razu wywoływać czy jeszcze będą czekać mam nadzieję, że najpóźniej 27 z rana się wezmą za wywołanie... A najbardziej to bym chciała żeby Młoda sama się wzięła w garśćJestem w 40+2. We Francji koniec ciąży liczą po skończonym 41 tygodniu. To bedzie ten czwartek 41+0. Wtedy mam wizytę i albo mnie zostawią na wywyłanie albo przeciągną do niedzieli 28.02 i tylko jakiś monitoring będą robić, a wywołanie hm... na początku marca. W czwartek się dowiem co i jak
No wlasnie dziiiwne a jestem w naprawde dobrym szpitalu. Tez mi sie wydaje ze powinno sie sciagnac szybciej. Zapytam na wizycie.O boze bardzo późno. I nie myje się rany przez 7 dni???
Też bym chciała...Ja też właśnie mam dziś 40+2 , w piątek mam się stawić w szpitalu, ale nie mam pojęcia czy będą od razu wywoływać czy jeszcze będą czekać mam nadzieję, że najpóźniej 27 z rana się wezmą za wywołanie... A najbardziej to bym chciała żeby Młoda sama się wzięła w garść
I jaaTo kto jeszcze został nierozpakowany?
Na SN, ale książkę o CC też przeczytałamDziewczyny na co się szykujecie cc czy sn ?
Myślałaś o znieczuleniu zewnatrzoponowym?Na SN, ale książkę o CC też przeczytałam
Sama nie wiem. Wizja igły w kręgosłupie na razie mnie nie zachęcaMyślałaś o znieczuleniu zewnatrzoponowym?
Jak.do tego podchodzisz?,
Sama nie wiem. Wizja igły w kręgosłupie na razie mnie nie zachęca [emoji14]
Pewnie będzie to zależało od postępu porodu i tego, jak będę znosiła ból.