Najgorsze jest, ze przez ta matkę pozniej analizuje. Jak mi przebiegnie kot czarny to ide na około bo pozniej jak będzie pech to serio uwierzęŁo Matko, jakie zabobony moi rodzice jak jada z przesadami to ja im mowie „ale to nie po chrzesijansku ” (akurat jestesmy z rodziny katolickiej) i od razu im mina rzednie
reklama
MOJA MAMA MÓWI, ZE JEJ CIOTKA ZACZAROWALA MOJA SIOSTRE I DARLA SIE STARSZNIE POZNIEJ JAK MY SIE URODZILISMY TO JUZ NAS ODCZAROWYWALA PO WIZYCIE CIOTKIHehe śmiechem żartem, ale mojej siostrze to sąsiadka dziecko zaczarowała tak jej dawał po jej wizycie, że to szok
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Wracam z KTG wkurzona. Trafiłam tym razem na jakiegoś beznadziejnego lekarza, zdziwionego czemu w ogóle ktoś mi zalecił kolejne KTG tak szybko. Tym razem nie miałam badania ginekologicznego, ani USG i mam się zgłosić dopiero w sobotę.
No z tymi lekarzami bywa roznie... ja w szpitalu tez na roznych trafialam, juz naprawde mialam ochote przestac tam przychodzicWracam z KTG wkurzona. Trafiłam tym razem na jakiegoś beznadziejnego lekarza, zdziwionego czemu w ogóle ktoś mi zalecił kolejne KTG tak szybko. Tym razem nie miałam badania ginekologicznego, ani USG i mam się zgłosić dopiero w sobotę.
Oooo nie. Najgorzej moze dzidziusiowi nic nie bedzie przeszkadzaćA nas dzisiaj sasiedzi poinformowali ze poczatkiem marca zaczynaja remont lazienki kurrr... czyli rycie plytek jak bedziemy mieli tygodniowego bobsa szlag by ich trafil !!!
Michalina_25
Fanka BB :)
Ja po wizycie i dostałam skierowanie do szpitala na czwartek ze względu na ciśnienie nie wiem czego mogę się spodziewać...
Nie dziwię się, bo jak Ci ktoś tak kilka razy nagada, to potem się zastanawiasz, a o tych snach to mi już ostatnio smsa pisała i teraz jeszcze się przypomniała no i ziarnko niepewności zasiałaNajgorsze jest, ze przez ta matkę pozniej analizuje. Jak mi przebiegnie kot czarny to ide na około bo pozniej jak będzie pech to serio uwierzę
Co za cymbał! Nie dość, że masz zlecone i jesteś po terminie, to jeszcze szuka problemu... Można by w sumie rzec, że standard, bo jednak większość lekarzy uważa, że pacjentka korzysta za dużo, a to z badań, a to ze skierowań. Moja siostra w wieku 24, czy 25 lat pierwszy raz poprosiła rodzinnego o skierowanie na ogólne badania krwi, to z łaski jej dał, ale swoje dopowiedział, że po co skoro nic się nie dzieje. A ja pamiętam jak mnie nie chciał diagnozować jak wciąż się źle czułam i z czymś przychodziłam, bezczelnie uznał mnie za hipochondryczkę, a jak prywatnie zrobiłam badania na tarczycę i w końcu zdiagnozowali mi Hashimoto, to jeszcze mi się zapytał co mnie skłoniło, żeby takie badania zrobićWracam z KTG wkurzona. Trafiłam tym razem na jakiegoś beznadziejnego lekarza, zdziwionego czemu w ogóle ktoś mi zalecił kolejne KTG tak szybko. Tym razem nie miałam badania ginekologicznego, ani USG i mam się zgłosić dopiero w sobotę.
reklama
Na kiedy masz termin? Jak to ciśnienie masz wciąż wysokie to może lepiej, że będziesz pod kontrolą lekarzy, lepiej tak niż miałoby się coś stać przez toJa po wizycie i dostałam skierowanie do szpitala na czwartek ze względu na ciśnienie nie wiem czego mogę się spodziewać...