reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dla tych co wywoluja... nie wiem moze to zbieg okolicznosci, ale mi pierwsze skurcze zaczely sie pojawiac w tamtym tygodniu jak zaokraglilam sobie spacer i mi wyszlo 4,5km 🤣 moja lekarka zlapala sie za glowe 😁 i tego wieczora wlasnie mialam dosc bolesle uczucia w podbrzuszu. Pozniej w weekend znowu, i dzisiaj rano. Tak wiec polecam - tylko na zime moze lepiej z kims, zeby sie nie poślizgnąć.
U mnie spacery nic nie dają, może za wolno idę, ale na tym śniegu, w mrozie i z tym brzuchem to ciężko inaczej 😅 I tylko myślę, żeby już wrócić, bo zimno, mimo 5 tysięcy warstw na sobie, ciągle chce się siku, z nosa leci, maska na papie, więc spacery już raczej odpuszczam, ale za to 2 razy po seksie miałam bóle podbrzusza i jak schodziłam po schodach coś tam czułam jakby się działo i brzuch twardniał 🤔 Ale raczej dałam już sobie spokój z robieniem czegoś na siłę, tylko po to, żeby przyspieszyć ;)

reklama
Wczoraj zrobiłam z mężem misję wywoływanie. Znalazlam za miastem wieżę widokową i do tego spacer. Poza tym że zmarzłam bo było-5stopni to nawet się nie zmęczyłam 🥲
Gdzie to? :) Jak nie urodzę do przyszłego weekendu, to chętnie się przejedziemy, już brak nam pomysłów na fajne miejscówki do spaceru, gdzie nie ma tłumu ludzi 😏

Dziewczyny w Dwupaku jeszcze! Czy ktoras z Was pije liscie malin? Ja zaczelam tydzien temu po zdjeciu szwu i od tego czasu moj maluszek calymi dniami tak mnie kopie-w ogole nie spi mam wrazenie. W ogole czuje ruchy tylko z lewej strony. Czy ktoras ma podobnie? Do terminu jeszcze 11 dni.
Ja piję już od 2 tygodni prawie, szklaneczkę dziennie, ale niczego to nie zmienia 🤷‍♀️

Dziewczyny w Dwupaku jeszcze! Czy ktoras z Was pije liscie malin? Ja zaczelam tydzien temu po zdjeciu szwu i od tego czasu moj maluszek calymi dniami tak mnie kopie-w ogole nie spi mam wrazenie. W ogole czuje ruchy tylko z lewej strony. Czy ktoras ma podobnie? Do terminu jeszcze 11 dni.
Picie liści malin, to jest chyba jedyna rzecz, której jeszcze nie spróbowałam...

Ja dzisiaj z 3h próbowałam zdjąć pierścionek zaręczynowy 😂 Obrączkę zdjęłam jakiś czas temu, bo zraniłam w się w palec tuż przy obrączce i podrażniała ona ranę. Wczoraj zobaczyłam, że pierścionek coś mocno ściska palec i jakby doszła jakaś opuchlizna to może być nieciekawie. Jak się jednak okazało, ściągnięcie wcale nie było takie proste, już myślałam, że trzeba będzie przecinać....

reklama
Do góry