reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja dzisiaj z 3h próbowałam zdjąć pierścionek zaręczynowy 😂 Obrączkę zdjęłam jakiś czas temu, bo zraniłam w się w palec tuż przy obrączce i podrażniała ona ranę. Wczoraj zobaczyłam, że pierścionek coś mocno ściska palec i jakby doszła jakaś opuchlizna to może być nieciekawie. Jak się jednak okazało, ściągnięcie wcale nie było takie proste, już myślałam, że trzeba będzie przecinać....
ja ostatnio walczyłam z obrączką, też się niezle umęczyłam z tym😂

reklama
Dziewczyny które juz urodzily siłami natury... Może głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi;D jak było u Was z wypróżnieniem po porodzie ? U mnie druga doba i nic poza tym strach o szwy na kroczu
U mnie też cisza, czuję, że chce, ale chodzę i gazy tylko puszczam 😏 3 doba rano się zaczęła. :) też się o szwy martwię

reklama
Do góry