reklama
Ja mialam. Sama poprosilam. Balam się bo nigdy nie miałam ale czulam sie jak motylekDziewczyny od cc - a mialyscie robiona przed operacja lewatywe?...
marta18691
Fanka BB :)
Tak mialam
Dziewczyny od cc - a mialyscie robiona przed operacja lewatywe?...
marta18691
Jem normalnie tez wszystko[emoji4]i mam zastrzyki do brzucha i octaniseptem psikam rane
Ja jem wszystko na co mam ochotę. A blizne myje bialym jeleniem, osuszam ręcznikiem, pozniej psikam octaniseptem i wysuszam.
marta18691
A ile ma tej zoltaczki?
U mnie też żółtaczka u małej [emoji18]
Ewq9
Ja nie miałam
Dziewczyny od cc - a mialyscie robiona przed operacja lewatywe?...
MimiiMalwina
Faktycznie rzadko tu wpadam@MimiiMalwina też coś dawno się nie odzywała
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku mój Ignas nie pcha się do wyjścia w brzysiu mu dobrze. Aaa jak u Was ?
Ja mialam. Sama poprosilam. Balam się bo nigdy nie miałam ale czulam sie jak motylek
Tak mialam
Wlasnie jakos nie specjalnie mam na nia ochote .... ale moze faktycznie lepiej by bylo poprosic....Ja nie miałam
Nic starszego. Tzn wiadomo dla relaxu nie bede sobie robila w domuWlasnie jakos nie specjalnie mam na nia ochote .... ale moze faktycznie lepiej by bylo poprosic....
reklama
To jak mój Czaruś U mnie wciąż bez zmian, nic się nie dzieje poza tym, że coraz gorzej się czuję, coraz mniej sił mam a późnym popołudniem to już w ogóle robi mi się słabo i spać mi się chceFaktycznie rzadko tu wpadam
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku mój Ignas nie pcha się do wyjścia w brzysiu mu dobrze. Aaa jak u Was ?