Gratuluję! Szybko poszłoJa już rozpakowana wczoraj o godz. 15.20 urodził się Oliwier 54 cm i 3800g poprzez cc. Niestety nie było mi dane urodzić sn ale najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok. Jest taki kochany. Ale samopoczucie u mnie fatalne. Boli strasznie
reklama
O super, czyli udało się przed skierowaniem trafić do szpitala, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeDziewczyny ja od 2.5 godziny leze na oddziale. O 22 odeszły mi nagle wody. Doslownie chrupnęło jak z wiadra. Pol godziny później jiz bylam w szpitalu przyjęta, test na covid ujemny. Leze i czekam co dalej bo od odejścia wod juz minęło 3h. A skurcze nieregularne.
Gratulacje Kochana !!!! Napisz jak sie czujeszUrodziłam o 6:40 mała waży 3620 i mierzy 56 cm )
ale super, wyskakuja te dzieci jak z procy teraz
Niech to szlag! Znów miałam w domu takiego samego skur*wysyńskiego robala co ostatnio i znów jestem sama, chłopak w pracy, więc musiałam zabić sama całe szczęście, że tym razem na podłodze, ale zaczynam się bać, czy nie ma ich więcej, bo 2 takie same w krótkim odstępie czasu?? A jest to o tyle dziwne, że jak mieszkamy tu 3 lata ani jednego robala jeszcze nie było... No poza tymi pełzającymi w łazience i jakąś muchą.
Oj jak szybko! Gratuluję!! Jak było? Rozumiem, że sn? Mocno bolało?Urodziłam o 6:40 mała waży 3620 i mierzy 56 cm )
Moje twardo w brzuchu siedzi Chociaż jest nadzieja jak u @Sylwia99 zadziało się tak znienackaGratulacje Kochana !!!! Napisz jak sie czujesz
ale super, wyskakuja te dzieci jak z procy teraz
@MimiiMalwina też coś dawno się nie odzywała
reklama
Super!! Gratulacje!!!Urodziłam o 6:40 mała waży 3620 i mierzy 56 cm )