reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja od 2.5 godziny leze na oddziale. O 22 odeszły mi nagle wody. Doslownie chrupnęło jak z wiadra. Pol godziny później jiz bylam w szpitalu przyjęta, test na covid ujemny. Leze i czekam co dalej bo od odejścia wod juz minęło 3h. A skurcze nieregularne.
Pisałaś, że nie masz siły być w ciąży ani jeden dzień dłużej i proszę....
Trzymam kciuki by wszystko poszło jak najbardziej gładko i bezpiecznie :)

reklama
Dziewczyny ja od 2.5 godziny leze na oddziale. O 22 odeszły mi nagle wody. Doslownie chrupnęło jak z wiadra. Pol godziny później jiz bylam w szpitalu przyjęta, test na covid ujemny. Leze i czekam co dalej bo od odejścia wod juz minęło 3h. A skurcze nieregularne.
Trzymam kciuki!!!!

Gratulacje ! [emoji1]
Najważniejsze że masz to za sobą, a ból minie [emoji8] domagaj się przeciwbólowych bo masz do tego pełne prawo ! Położna do której chodziłam na szkołę rodzenia powiedziała że przedewszystkim po cc mamę ma nic nie boleć [emoji846]
Ja już rozpakowana[emoji7] wczoraj o godz. 15.20 urodził się Oliwier 54 cm i 3800g poprzez cc. Niestety nie było mi dane urodzić sn ale najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok. Jest taki kochany. Ale samopoczucie u mnie fatalne. Boli strasznie [emoji3525]

Ale Ci zazdroszczę!!! Pewnie już jesteś po, chociaż jeśli nie to powodzenia ☺ czekamy na info 😃

Trzymam kciuki 🤗🤗🥰

Ja już rozpakowana😍 wczoraj o godz. 15.20 urodził się Oliwier 54 cm i 3800g poprzez cc. Niestety nie było mi dane urodzić sn ale najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok. Jest taki kochany. Ale samopoczucie u mnie fatalne. Boli strasznie ☹️
Gratulacje !!! 🥰🥰🥰 tak tak, domagaj sie zeby Ci dawalo cos na bol, tez czytalam o tym ze mame ma nie bolec.

Ja już rozpakowana😍 wczoraj o godz. 15.20 urodził się Oliwier 54 cm i 3800g poprzez cc. Niestety nie było mi dane urodzić sn ale najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok. Jest taki kochany. Ale samopoczucie u mnie fatalne. Boli strasznie ☹️
Gratulacje! Najważniejsze, że synek jest zdrowy i już przy Tobie. Trzymam kciuki, żebyś i Ty szybko do siebie doszła🥰.

reklama
Powodzenia, trzymam kciuki😍

Do góry