No bo Ty też chyba termin masz na 19.02, tak jak ja, prawda?Tak to właśnie z tą wagą jest O proszę, jakie magiczne palce U mnie też jak do 26.02 nic nie ruszy to szpital Z tym, że u mnie gorzej, bo rozwarcia ani centymetra
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Jak na okres bardziej, nie boli, że się aż zwijam z bólu plecy bolą i brzuch pobolewaMocne te skurcze, czy odczucia jak na okres?
Podziwiam za spokój bo mnie ostatnio jak zlapalo to bylam w mega nerwach;p i może dlatego stanęło na niczymDzięki dziewczyny właśnie wzięłam prysznic, włosy umyłam i suszę i czekam cierpliwie, czy coś się zacznie pełen spokój
DokładnieNo bo Ty też chyba termin masz na 19.02, tak jak ja, prawda?
To pewnie znak, że coś zaczyna się dziać, pewnie na dniach ruszy Za to mój mały leniuszek nadal nic, dzisiaj nawet ruszać za bardzo mu się nie chce, więc jestem totalnie zniechęconaJak na okres bardziej, nie boli, że się aż zwijam z bólu plecy bolą i brzuch pobolewa
Ja tak sobie właśnie dziś pomyślałam, że pewnie nasze wyczekiwanie, szukanie objawów i zniecierpliwienie opóźnia cały proces, ale jak tu czekać spokojnie jak nic szczególnego się nie dzieje, a termin tuż tuż, a u Ciebie to już nawet poPodziwiam za spokój bo mnie ostatnio jak zlapalo to bylam w mega nerwach;p i może dlatego stanęło na niczym
Sylwia99
Ja czekam, aby tylko regularne się zaczęły konkretnie i będziemy jechać tylko spokój mi pomogą, siostry przeżywają bardziejPodziwiam za spokój bo mnie ostatnio jak zlapalo to bylam w mega nerwach;p i może dlatego stanęło na niczym
Sylwia99
Wiesz co moja tez spokojna, tylko skurcze sąTo pewnie znak, że coś zaczyna się dziać, pewnie na dniach ruszy Za to mój mały leniuszek nadal nic, dzisiaj nawet ruszać za bardzo mu się nie chce, więc jestem totalnie zniechęcona
To moze niech Ci jeszcze mąż domasuje, hihihiDzisiaj z pomiarów waga wyszła niższa niż na ostatniej wizycie 3780g dzisiaj, a 29.01 niby było 3799g ale doktor przyznaje, że to są tylko przypuszczalne dane, że może się to wahać nawet o pół kg, chociaż twierdzi, że w takiej właśnie wadze mogę się spodziewać Dziecka czyli około 3700-3800g. Poza tym szyjka skrócona, ale sztywna... Rozwarcie miałam na 1,5cm, ale Pani Doktor mnie pomasowala i zrobiło się 2,5cm... Czekać... Jak sama nie ruszy to 26.02 do szpitala na wywolanie...
reklama
To wszystko pasuje, bo im bliżej porodu, tym mniej tych ruchów, a mój po prostu dziś grymasi, bo u mnie nic się nie dzieje, nawet lekkiego bólu nie mam, trochę ten brzuch twardnieje, ale to też nie jakoś bardzo :/ Muszę przestać o tym myśleć, bo niepotrzebnie się nakręcam a rozmawiałam właśnie z położną ze szpitala i ostatni dyżur ma akurat 19.02, potem idzie na urlopWiesz co moja tez spokojna, tylko skurcze są