Hahah, tez bym wolala w takiej saunie posiedziecZe mnie się juz smieja ze będę jak słonica wiecznie w ciazy chodzić;D a ja twierdze ze maleństwo grzeje się w brzuszku bo wie ze zimno. Teraz dwa dni ocieplenia a potem znowu ponad -15 stopni ;D
reklama
A to widze ze juz w pelni sil super, bardzo szybkoNic nie mow... Wkurza mnie te siedzenie w domu... Wczoraj pojechalam na zdjęcie szwow i po corke do przedszkola czulam soe jakbym uciekla z więzienia. Dzis ide na zakupy
Lazienki dzis wyszorowane, przedpokój, 3 prania zrobione takze czuje sie juz superA to widze ze juz w pelni sil super, bardzo szybko
marta18691
Fanka BB :)
No czasem tak bywa ze decyduja o cc dla bezpieczrnstwa Twojego[emoji173]
Dzięki za wsparcie [emoji8] Miałam wczoraj rozmowę z moim lekarzem prowadzącym na temat ktg i szpitali. I powiedział że absolutnie co tydzień powinien być zapis ktg a nie jak nam mówią że w dniu porodu itd. W ogóle sam przyznał że to co się dzieje w szpitalach to masakra.. ja dopiero miałam raz robione ktg w 37 tc. Dziś będę miała kolejne 39tc. Po wizycie dam znać co i jak.
Lazienki dzis wyszorowane, przedpokój, 3 prania zrobione takze czuje sie juz super
Sylwia99
Fanka BB :)
Ostatnio ogłoszenie widziałam niedaleko mnie, że można wypożyczyć saune na dobę 350 zł na 8 osób albo na godzinę 100 złHahah, tez bym wolala w takiej saunie posiedziec
Chce !!!Ostatnio ogłoszenie widziałam niedaleko mnie, że można wypożyczyć saune na dobę 350 zł na 8 osób albo na godzinę 100 zł
Dziewczyny a u nas dalej cisza Rano wstaje mega wyspana i pełna energii a po południu niestety całą energia ze mnie schodzi jak powietrze z balonu ;p Ogarnęłam dzisiaj trochę pranie, poprasowałam resztę firanek i w sumie nie mam sił na nic więcej ;p
Ja mam to samo jem, spie, jakis jeden obowiazek w ciagu dnia i znow jem i spieDziewczyny a u nas dalej cisza Rano wstaje mega wyspana i pełna energii a po południu niestety całą energia ze mnie schodzi jak powietrze z balonu ;p Ogarnęłam dzisiaj trochę pranie, poprasowałam resztę firanek i w sumie nie mam sił na nic więcej ;p
reklama
Dziewczyny a u nas dalej cisza Rano wstaje mega wyspana i pełna energii a po południu niestety całą energia ze mnie schodzi jak powietrze z balonu ;p Ogarnęłam dzisiaj trochę pranie, poprasowałam resztę firanek i w sumie nie mam sił na nic więcej ;p
Haha ja też tak mam Plany na każdy dzień mam ogromne, ale ciężko mi się zabrać, a jak przychodzi pora obiadowa i robi się ciemno, to już nic mi się nie chceJa mam to samo jem, spie, jakis jeden obowiazek w ciagu dnia i znow jem i spie