reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jesli chce sie rodzic sn, a w trakcie porodu dzieje sie cos ze lekarze decyduja o cc to chyba nie mozna zrobic nic innego jak zaufac ich doswiadczeniu i tyle... i pamietac ze chcemy dla naszych maluszkow tego co najlepsze.
Ja właśnie wychodzę z tego założenia i liczę, że akurat w szpitalu, który wybrałam nie będą szli na łatwiznę i tego naciągać ;) Jak będzie taka konieczność, to trudno, byle tak jak piszesz, maluszek szczęśliwie pojawił się na świecie!

reklama
A ja słyszałam, że lepiej naciąć, bo wtedy jest nad tm kontrola no i jest łatwiej zszyć.
No właśnie zdania są podzielone, a ja sama nie wiem, czy wolałabym być nacięta, czy pęknąć 🤷‍♀️ Mam nadzieję, że w ogóle nie będzie takiego dylematu, chociaż jak sobie pomyślę, że tam na dole ma się zmieścić dziecko, to jakoś tego nie widzę 😂

No właśnie zdania są podzielone, a ja sama nie wiem, czy wolałabym być nacięta, czy pęknąć 🤷‍♀️ Mam nadzieję, że w ogóle nie będzie takiego dylematu, chociaż jak sobie pomyślę, że tam na dole ma się zmieścić dziecko, to jakoś tego nie widzę 😂
Ja przy poprzednim porodzie byłam lekko nacięta, ale nie mam z tym związanych żadnych problemów😊 Ogólnie to wspominam cały poród całkiem spoko i pewnie dlatego teraz jakoś się nie boję naturalnego. Chociaż znam też przypadki traumatycznych porodów sn. Ale ja podobnie jak Ty - nastawiam się pozytywnie😁

Ja liczyłam, że będzie pierwsza relacja z porodu sn, a to jak tak dalej pójdzie, to żadna naturalnie nie urodzi 😯
Może niedługo będzie... sex nic nie dał, sprzątanie i spacery również, ale wczorajsza jazda autem coś ruszyła... czop mi właśnie odszedł, twardnieje mi brzuch i mała się spokojna zrobiła..., więc czekam i obserwuję🧐🧐🧐, może w końcu😄

Mam to samo..., ale jak to, że ona ma tam przejść....🤔😃😱

Ze mnie się juz smieja ze będę jak słonica wiecznie w ciazy chodzić;D a ja twierdze ze maleństwo grzeje się w brzuszku bo wie ze zimno. Teraz dwa dni ocieplenia a potem znowu ponad -15 stopni ;D
Nic nie mow... Wkurza mnie te siedzenie w domu... Wczoraj pojechalam na zdjęcie szwow i po corke do przedszkola 😂czulam soe jakbym uciekla z więzienia. 😂😂😂 Dzis ide na zakupy 😀

reklama
Nic nie mow... Wkurza mnie te siedzenie w domu... Wczoraj pojechalam na zdjęcie szwow i po corke do przedszkola 😂czulam soe jakbym uciekla z więzienia. 😂😂😂 Dzis ide na zakupy 😀
U mnie maz twierdzi ze powinnam się cieszyć ze mam mozliwosc w domu odpocząć a nie tylko praca i praca... Ale powiedziałam mu ze jakby się ze mną zamienił chociaz na parę dni i znosił te dolegliwosci to by inaczej mówil;D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry