No właśnie tego się obawiam, że jak już wystawiają skierowanie to do tego szpitala specjalistycznego, w którym za Chiny Ludowe nie chcę rodzić A też nie jest powiedziane, że ciąża tydzień przenoszona zaraz będzie się wiązała z jakimiś komplikacjami przy porodzie... Kurczę, oby mały nie czekał tak długoJa dostałam skierowanie do konkretnego szpitala i już na konkretny dzień. Więc jak się nic nie będzie działo to właśnie mam już skierowanie na konkretną placówkę.
reklama
Jaki sliczny maly robaczekWitajcie dzisiaj jestem gwiazdunia
Masz jeszcze tydzień do terminu także jeszcze się pewnie coś rozwinie...No właśnie tego się obawiam, że jak już wystawiają skierowanie to do tego szpitala specjalistycznego, w którym za Chiny Ludowe nie chcę rodzić A też nie jest powiedziane, że ciąża tydzień przenoszona zaraz będzie się wiązała z jakimiś komplikacjami przy porodzie... Kurczę, oby mały nie czekał tak długo
U mnie też dziś 39+0 w nocy mi się śniło że rodzę i ciągle się budziłam że niby muszę skurcze liczyć W planach dziś miałam sprzątanie ale nie mam siły. A jeszcze na dodatek od wczoraj mam okropny ból w dole pleców. Może to jakiś znak że coś się zaczyna już tak od dwóch tyg doszukuję się tych znaków i dalej nicMoja chyba czeka, aż mi katar się skończy i wtedy wyjdzie dzisiaj 39+0 noc przespana w nocy się przebudziłam i na prawy ból się przekręciłam, to tak szalała, aż narzeczony był w szoku a tak chyba z raz byłam w łazience na siku
Mam to samo, masakryczne męczy szczególnie w nocy... Już biorę tabletki bo wytrzymać nie idzieHaha statystycznie mało prawdopodobne ale zazdroszczę, że nie masz zgagi! Ja dopiero teraz w ciąży się dowiedziałam, co to zgaga i tak dzień w dzień teraz mam, niezależnie od tego co jem, już się boję, że po porodzie się to nie skończy
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja już się nie doszukuję znaków, bo ostatnio tak szukałam i nici z tego odpoczywaj póki możesz mojej siostrze się śniło, że urodziłam i ważyła moja ponad 5 kg i że myła moją córkę w wannie i mówiła, że taka duża jakby 3 miesiące miałaU mnie też dziś 39+0 w nocy mi się śniło że rodzę i ciągle się budziłam że niby muszę skurcze liczyć W planach dziś miałam sprzątanie ale nie mam siły. A jeszcze na dodatek od wczoraj mam okropny ból w dole pleców. Może to jakiś znak że coś się zaczyna już tak od dwóch tyg doszukuję się tych znaków i dalej nic
A Malutka ile waży z usg? Ja mam dziś wizytę więc sie dowiem ile mój Maluch przybrałJa już się nie doszukuję znaków, bo ostatnio tak szukałam i nici z tego odpoczywaj póki możesz mojej siostrze się śniło, że urodziłam i ważyła moja ponad 5 kg i że myła moją córkę w wannie i mówiła, że taka duża jakby 3 miesiące miała
Sylwia99
Fanka BB :)
Niestety nie miałam usg, ostatnie miałam w grudniu ostatnie prenatalne, więc teraz nie wiem. Miałam się zapisać, ale wolę nie skoro mam katar o czekamy na informacjeA Malutka ile waży z usg? Ja mam dziś wizytę więc sie dowiem ile mój Maluch przybrał
reklama