reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
I wez tu człowieku teraz jedz do szpitala w taka pogode ;D

Załączniki

• 20210208_174617.jpg
    20210208_174617.jpg
    920,5 KB · Wyświetleń: 65
I wez tu człowieku teraz jedz do szpitala w taka pogode ;D
U mnie dokładnie tak samo wygląda 😲 do szpitala mam jakieś 30km, więc przy takiej pogodzie to ponad godzinka jazdy spokojnie 😔 chyba, że mąż będzie kierował to wtedy pewnie w 20 minut dojedziemy albo szybciej 😅 dlatego wstępnie brata poprosiłam, żeby to on kierował, bo mąż będzie pewnie bardziej panikował ode mnie 😁

Właśnie doktor kilka razy mierzyła, także raczej to nie błąd pomiaru. Ale sprawdziła też przepływy i łożysko to niby ok, więc nie wiem czemu tak😔
Nie martw się na zapas, u mnie też na jednym z USG było, że mały ma brzuszek mniejszy o dwa tygodnie a na następnym badaniu była już różnica o parę dni 🙂

U mnie dokładnie tak samo wygląda 😲 do szpitala mam jakieś 30km, więc przy takiej pogodzie to ponad godzinka jazdy spokojnie 😔 chyba, że mąż będzie kierował to wtedy pewnie w 20 minut dojedziemy albo szybciej 😅 dlatego wstępnie brata poprosiłam, żeby to on kierował, bo mąż będzie pewnie bardziej panikował ode mnie 😁
No to sobie te nasze dzieci wybrały czas :D ciekawe ile z nas ugrzeznie w tych zaspach i mrozie:D

A czemu miałby się mniej ruszać? Coś niepokojącego się dzieje, że Cię tak lekarka nastraszyła? :(
Ciekawe, ile ja w środę pojadę... Może się unormuje do tego czasu na ulicach, dzisiaj już ponad godzinę chłopak jedzie z pracy, a pracuje teraz jakieś 3-4km od domu, ale nie dość, że śnieg to jeszcze standardowe korki plus dojazd na naszą ulice utrudniony, bo robią drogę...
No bo nie wiadomo czemu ten brzuszek taki mniejszy. Jakby się mniej ruszał to może się okazać, że jednak coś nie działa tak jak powinno🤷‍♀️ Wyczytałam w internetach, że jest hipotrofia asymetryczna, czyli wtedy kiedy brzuszek jest mniejszy niż inne wymiary. Sama nie wiem co myśleć. Nie chcę się nakręcać też.

reklama
Do góry