U mnie ogólnie na każdym USG mniejszy, ale jakby co raz większa różnica Nie pozostaje nic innego jak czekać i kontrolować już na tym etapieNie martw się na zapas, u mnie też na jednym z USG było, że mały ma brzuszek mniejszy o dwa tygodnie a na następnym badaniu była już różnica o parę dni
reklama
Pfff nie moge zalaczyc zdjecia bo za duzePatrzcie jak moja mala wypycha dupke na prawo
edit: ok, udalo sie
Załączniki
Moja gin powiedziala ze teraz juz ciezko o dokladny pomiar, dzidzius juz jest za duzy o glowica usg nie jest w stanie dokladnie zlapac wszystkich wymiarow.U mnie ogólnie na każdym USG mniejszy, ale jakby co raz większa różnica Nie pozostaje nic innego jak czekać i kontrolować już na tym etapie
Mam to samo;D poczekaj na te bolesne kopniaki w zebra na sam koniec ciazy ;DPatrzcie jak moja mala wypycha dupke na prawo
U nas dzisiaj 38+0, mala wypycha rozne czesci ciala ale poki co po zebrach mocno nie dostalam czasem mam wrazenie ze mnie smyra tam, ale delikatnie - boli, wiec wole nie wiedziec jak czuc kopniakaMam to samo;D poczekaj na te bolesne kopniaki w zebra na sam koniec ciazy ;D
Ja prawdziwe kopniaki zaczęłam czuć kolo 39 tygodnia jak mala sie wstawila w miednice i skierowała nogi konkretnie pod zebra ;D i wtedy zaczęły się naprawdę bolesne kopniaki jak tak sie dostanie bezpośrednio w koscU nas dzisiaj 38+0, mala wypycha rozne czesci ciala ale poki co po zebrach mocno nie dostalam czasem mam wrazenie ze mnie smyra tam, ale delikatnie - boli, wiec wole nie wiedziec jak czuc kopniaka
kwiatek250
Fanka BB :)
Nie nakręcaj się, poczekaj do kolejnego badania. Podpowiem, że moja mała pięknie raz i dużo przybrała na wadze, jak zjdłam przez tydzień sporo białych winogron.... Spróbuj, może pomoże na brzuszek Twojego maluszka, Ty będziesz mieć trochę przyjemności jedząc winogrono.No bo nie wiadomo czemu ten brzuszek taki mniejszy. Jakby się mniej ruszał to może się okazać, że jednak coś nie działa tak jak powinno Wyczytałam w internetach, że jest hipotrofia asymetryczna, czyli wtedy kiedy brzuszek jest mniejszy niż inne wymiary. Sama nie wiem co myśleć. Nie chcę się nakręcać też.
kwiatek250
Moja tak robi przede wszystkim na lewoPatrzcie jak moja mala wypycha dupke na prawo
reklama
kwiatek250
No ale zawsze lepiej za duże niż za małe.Hania moja urodzila sie 52 cm i wiecie co ciuchy na 56 sa za duze ubralam jej kombinezon to masakra! Nie wiem co będzie nosić