Właśnie doktor kilka razy mierzyła, także raczej to nie błąd pomiaru. Ale sprawdziła też przepływy i łożysko to niby ok, więc nie wiem czemu takMoże maluszek źle się ułożył i nie dało się zrobić prawidłowego pomiaru?
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Może po prostu dziecko chude będzie? Ze mną tak było, 3kg wagi i 57cm i nie było żadnej tragedii, więc kie denerwuj się za wczasu, zwłaszcza jeśli przepływy są ok.Właśnie doktor kilka razy mierzyła, także raczej to nie błąd pomiaru. Ale sprawdziła też przepływy i łożysko to niby ok, więc nie wiem czemu tak
Mnie na wszystkie wizyty chłopak wozi, bo mam mega daleko przychodnię (aż się boję, ile urlopu mu zostanie ), a do prowadzenia auta to ja z daleka a co dopiero w takiej pogodzieJa dzisiaj panikowałam, bo nie mogłam z podwórka wyjechać samochodem, w końcu sąsiedzi zapchali mi auto z powrotem gdzie stało też się już martwię wizyta w środę, ale na szczęście mąż mnie zawiezie
A mój właśnie ostatnio w ogóle nie ma czkawki a z ruchami najbardziej rozkręca się wieczorem, ale wciąż są tak samo intensywne, więc wątpię, żeby się szykował do wyjściaU mnie przez ostatnie dwa dni mały zrobił się bardzo spokojny, znaczy się czuje jego ruchy ale znacznie delikatniej niż wcześniej chyba faktycznie miejsca już nie ma w brzuszku ale za to ma bardzo często czkawkę
Dobrze, że chociaż porody odbierająMozna sie zalamac jak nfz pracuje przy covidzie. Jak to jest mozliwe ze nie robia rutynowych badan bo covid !?
Może urodzisz punktualne dziecko i w końcu zaczyna się coś dziać, bo termin?My jutro wizyta wiec zobaczymy co doktor powie. I czy wogole skieruje nas na ktg. Jak do jutra sie oczywiście nic nie wydarzy bo dzis mega twardy brzuch od rana ze ciezko chodzić. Ciagnie mnie cały brzuch jakos w dół i boli kregoslup. Ale nie potrafię sprecyzować czy to typowy skurcz czy tylko takie twardnienie ;D
A czemu miałby się mniej ruszać? Coś niepokojącego się dzieje, że Cię tak lekarka nastraszyła?Hejo Ja dzisiaj po wizycie (37+4). Miałam KTG - zapis w porządku. Niestety trochę się zmartwiłam, bo na USG wyszło, że brzuszek za mały. Wymiar na 35 tydzień, więc 3 tygodnie mniejszy. W czwartek mam się stawić na KTG znowu i obserwować ruchy dziecka. Jakby nagle zaczął się mniej ruszać to mam jechać na izbę
U nas też śnieżyca od samego rana, jechałam 2 godziny na wizytę - 25 km odległości
Ciekawe, ile ja w środę pojadę... Może się unormuje do tego czasu na ulicach, dzisiaj już ponad godzinę chłopak jedzie z pracy, a pracuje teraz jakieś 3-4km od domu, ale nie dość, że śnieg to jeszcze standardowe korki plus dojazd na naszą ulice utrudniony, bo robią drogę...
O matko, szalona! Przytyła w ciąży 2 kg, a schudła 10 zazdroszczęDziewczyny wrocilam do domu. Superrr uczucie na wadze - 10.5 kg czyli schudlam hahaha. Maz przed chwilką mi zadal pytanko,, a ten brzuch to zejdzie czy juz taki będzie,,
Ten Twój mąż to jakbyś w pierwszej ciąży była się pyta
reklama